Winactie op de vernieuwde Shimmer-Pie!

Allereerst wil ik jullie een super gelukkig, fijn, liefdevol en spetterend 2011 wensen! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad.

Zoals jullie kunnen zien is vanaf vandaag de vernieuwde Shimmer-Pie online gegaan en ik ben er super trots op! En om te vieren dat alles zo nieuw is mag ik een heerlijk pakket gaan weg geven! Op mijn vorige blog hebben jullie al een kleine tip gekregen over wat dit lekkere pakket zou kunnen zijn….Ik heb van Lush een super pakket gekregen en dat mag ik aan één van jullie gaan weg geven! Het pakket wat jullie kunnen winnen is het “Hello Gorgeous” pakket.

Het pakket staat helemaal in het teken van de Japanse kersenbloesemtijd. In Japan zijn de mensen niet alleen dol op Lush. Ieder jaar kijken ze ook uit naar de kersenbloesemtijd. Japanse families trekken dan massaal naar de parken om gezellig met elkaar te picknicken terwijl de bloesemblaadjes langzaam naar beneden dwarrelen. Hello Gorgeous is geïnspireerd op deze periode. Allemaal heerlijk bloemige producten.
Dit pakket bevat: Sakura Bath Ballistic, Helping Hands handcrème, Melting Marshmallow Moment, Rub Rub Rub douchescrub en een testverpakking van Gorgeous moisturiser.

Zo als jullie al op mijn vorige blog vaak konden lezen ben ik zelf een super fan van de Lush producten. Lush maakt haar gehele collectie vers en met de hand, ze testen niet op dieren en kiezen altijd voor verse producten. Ook zij ze 100% vegetarisch en 76% veganistisch en gebruiken ze zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal. Lush is dus niet alleen een super lekker merk, maar ook nog eens heel goed voor onze planeet!

Maar nu het belangrijkste…Wat moeten jullie doen om kans te maken om dit heerlijke Lush pakket? Je kan op verschillende manieren mee doen, dus voor de mensen die geen twitter, bloglovin, mail, of weet ik veel wat hebben, iedereen maakt kans met deze winactie!

Je kan mee doen door:

* Hier een comment achter te laten( Vertel gewoon iets leuks over jezelf, of hoe je hier komt, of hoe je oud & nieuw was en zet er ook even iets bij als in de trant van: Ik doe mee! :))

*Mij te volgen op Bloglovin! (Ik had met mijn vorige blog bijna 70 followers, dat wil ik hier natuurlijk wel gaan evenaren! Laat ook even in een comment achter dat je me volgt!)

* Mij te volgen op Twitter ( Ik vind het altijd leuk om mijn geweldige tweets met andere te delen! Laat dan ook even in een comment je twitter naam achter, dan kan ik zien dat je me volgt!)

* Door mijn tweet te retweeten (Ik heb (of ga nog) een tweet posten over de winactie, die kun je retweeten, ook naar mij toe, dan zie ik dat!)

* Door een mail naar me te sturen (info@shimmer-pie.nl , Zet in het onderwerp even Lush winactie, en vertel nog even een leuk verhaaltje in je mail! 😉 )

* Verzin zelf nog wat leuks! (Post op je eigen blog een stukje over mij, of schrijf me een verhaal, doe iets leuks, wees creatief!)

Maar nu komt het leukste! Je hoeft dus niet alles te doen, maar het mag wel! Voor ieder ding wat je doet doe je één keer mee! Als de winactie is gesloten dan gooi ik alle namen van mensen die mee doen in een grote hoed (of iets dergelijks) en dan trek ik er één uit!Dus als je hier alleen een comment achter laat dan zit jou naam één keer in de hoed, als je en twittert en een comment achter laat dan zit je twee keer in de hoed en maak je dus nog meer kans!Veel succes allemaal en leef je uit!
De winactie zal over precies 2 weken sluiten! En de winnaar zal dan op 16 januari bekend gemaakt worden!

Blijf op de hoogte via Bloglovin

110 thoughts on “Winactie op de vernieuwde Shimmer-Pie!

 1. Doe niet mee aan de winactie maar wilde even gefeliciteerd zeggen met je eigen domein! 😀 Veel succes ermee! 🙂 Uiteraard zal ik je hier ook volgen 😉 De layout ziet er al goed uit 😀

  Wens je nog een gelukkig en gezond 2011 toe! 🙂

 2. Haai,
  gefeliciteerd met je eigen domein!
  Ik doe mee met de wedstrijd hoor!
  Van mijn moeder mag ik niks meer online bestellen,
  omdat er ongeveer elke twee dagen een pakket binnekomt
  vol met make-up, beautyproducten, enzovoort.
  Gelukkig zijn er ook nog winacties ♥

 3. Echt hele leuke winactie! Gefeliciteerd met je eigen domein! Alleen wat ik zo jammer vind is dat je comment-ding veranderd is… je kunt nergens meer een link kwijt 🙁 Vraag me af of dat bewust is gedaan 😉
  Het verhaaltje… ben er op dit moment niet erg goed in, omdat oud&nieuw vieren geslaagd was! Lekker op het Museumplein mee staan brullen, heerlijk! Vandaar dat ik op dit moment niet erg creatief ben 😛 Maar ik volg je wel op bloglovin!

  1. @PinkFairy! Nee dat is niet bewust! Ik vind het namelijk ook vervelend, ik vind het juist altijd zo leuk om iedereens naam te klikken zodat ik naar hun site ga! Dus ik ben nog aan het kijken of m’n broer het kan veranderen!!
   En mooi dat je O&N geslaagd was!;)

 4. Ik doe mee omdat dit een geweldige winactie is die ik natuurlijk niet kan laten lopen als Lush fan! (Grappig zeg, ik heb al zoveel producten en van dit pakket heb ik echt geen één product.)

  Ik heb oud en nieuw heel rustig gevierd samen met mijn vriend. Mijn vriend ging rond 1.00 uur naar vrienden, maar ik ben thuis gebleven omdat mijn kat net geopereerd is. (Al zijn tandjes moesten eruit. :()

  Ik hoop dat jij een leuke oud en nieuw heb gehad, en wens je alle goeds voor 2011.

  Super gefeliciteerd met je eigen domein, hij is heel erg mooi geworden zeg!

  Ik volg je op bloglovin, en stuur je even een mailtje.

 5. Hi! Mijn passie is Japan, je snapt natuurlijk wel waarom ik het pakketje wil winnen. Die passie begon een aantal jaren terug met een anime. Het is uitgegroeid tot interesse in de taal, muziek, cultuur en zelfs de geschiedenis!

  Hoe mijn oud en nieuw was? Ik was alleen thuis en heb wat toastjes gegeten. Mijn vriend had andere ‘verplichtingen’ bij zijn familie.

  En ik ben binnenkort jarig, namelijk 8 januari ^^

  Over bloglovin, kan je daar je gegevens niet aanpassen (van je oude blog) en een nieuwe URL plaatsen? Zonde om zoveel volgers te verliezen.
  Groetjes Francisca (@seraphinne)

  Tweet is geretweet (te zien op twitter zelf)
  Ik volg je ook via twitter met mijn account.
  Ik volg je zometeen via mijn account op bloglovin.
  Je krijg zo een mail van mij XD

  1. Wat een leuk verhaaltje Francisca! 🙂
   Leuk dat je bijna jarig bent! Ik ben twee dagen na jou jarig 😀

   Oh ik wist niet dat dat kon je url veranderen, maar ja ik vind het ook wel leuk om nu gewoon lekker over nieuw te beginnen! Komt vast wel goed! Als ik zorg dat mijn blog net zo leuk blijft, dan komen de volgers vanzelf wel! 😉

   1. Oh wat grappig! Dus jij bent ook een steenbok!

    Ik weet niet of je de URL kan veranderen, maar dat was mijn idee. Ik vind dat zo raar, dat je als je verhuisd meteen allemaal dingen opnieuw moet starten. Maar inderdaad, het is ook een mooie start. Ik volg je in ieder geval en net zag ik dat je al richting de 20 ging. (nou ja.. nog 4 te gaan ;))

 6. Hoi hoi! Ik doe mee 🙂 Hoe ik hier (deze post) ben gekomen? Je liet een comment achter op mijn site en ik klikte je link 🙂 Daarvoor had ik je site al een paar keer bezocht, volgens mij via via, klikt op andere links tot ik hier kwam 🙂
  Ik volg je op bloglovin en op Twitter (seleneselas).

 7. gelukkig nieuwjaar!!
  ik zag je blog op twitter langskomen en ik dacht laat ik eens even kijken.
  val ik meteen met mijn neus in de boter want er is een winactie..
  oeh wat leuk, ik doe gelijk mee.
  en nu ik toch bezig was heb ik maar meteen geklikt op follow bij zowel twitter als bloglovin’.
  trouwens gefeliciteerd met je eigen domein, het ziet er goed uit hoor!
  groetjes kimberley

 8. Ik was op je vorige blog vooral een meelezer, maar ik zal proberen nu wat vaker te reageren. Mijn oud en nieuw was stom. Alles ging goed tot 11 uur, toen werd ik misselijk. Ik trok me er niets van aan, ging toch met 2 vriendinnetjes naar het feest waar we (dure!) kaartjes voor hadden gekocht. Eenmaal onze jas op gehangen moest ik rennen naar het toilet en heb ik die eventjes van goed dichtbij bestudeerd ; -) Daarna maar naar huis gegaan en gaan slapen. Vandaag voel ik me nog steeds hondsberoerd. Ik vind mezelf dus een beetje zielig omdat ik me er echt enorm op had verheugd en zo’n pakket zou dat natuurlijk helemaal goed maken ;p
  Ik ga even je bloglovin zoeken, zodat ik je kan volgen! Succes met je nieuwe domein, het ziet er nu al helemaal super uit!
  Liefs, Anne

  1. Ahh wat vervelend voor je! Ik kan me voorstellen dat dat niet zo leuk was!
   Ik had ook niet echt een leuke O&N hoor:P Ik moest werken bij een bezinepomp haha.
   En thanks!

 9. Gelukkig nieuwjaar!

  Leuke winactie! Ik volg je met BlogLovin en Twitter, heb een comment achtergelaten en heb je tweet geretweet 🙂 En nu ga ik je nog snel een mailtje sturen!

 10. Wat een leuke winactie !!!
  Ik wil heel graag het Lush pakket winnen. Ik kreeg laatst een klein potje van die Rub Rub Rub douchescrub bij de Lush winkel, en oh, die is zo heerlijk ! Ik ben gek op Lush dus ik doe zeker mee met deze giveaway

  Ik volg je op Bloglovin’ en op Like geklikt. Ik volg je ook op Twitter en heb je geretweet (@Ninahosseini)

  Je staat in m’n blogroll op http://livelifegorgeous.blogspot.com.

  Ik hoop echt dat ik deze winactie win, dat zou een geweldig begin van 2011 zijn !

 11. 2010 is voorbij en 2011 wordt het jaar voor mij!
  De beste wensen ook voor jou, dat je website maar een succes mag worden, het ziet er in ieder geval geweldig uit, wauw.
  Het Hello Gorgeous pakket winnen, daar doe ik aan mee, want met de héérlijke producten van Lush ben ik heel tevree.
  De lekker geurende spullen van Lush zijn goed onze planeet, dat is toch wat iedereen wilt, dat je het niet vergeet.

  In de douche met Lush , een zeepje, of een crème voor je gezicht, het maakt niet uit, deze producten is waar iedereen voor zwicht!

  Jouw nieuwe website is the “bomb” en een aanrader voor iedereen, daarom ga ik at reclame voor je maken, nu meteen…

  Ik volg je op twitter en heb je winactie al geretweet, zo maak ik mijn winkansen graag compleet!
  Wens je veel volgers en reclame toe, en rest mij nog Happy Newyear to you!

  Groetjes Maartje

 12. Hoi, ik wil graag meedoen met deze geweldige winactie!
  Ik ben Jessica, 15 jaar, wonende in Roosendaal in Noord-Brabant. Ik dans 10 jaar, jazzballet, en heb mezelf ontwikkeld in moderne dans en klassiek, en ook een klein beetje hiphop. Ik heb solo’s, duo’s, kleine groepen, en grote groepen gehad,en heb mezelf hier ook laten zien op het WK jazzdance in oslo in 2008, NK’s en EK’s. Het is mijn passie 🙂
  Ik kom hier via bloglovin, ik zoek daar altijd via via de leukste en nieuwste beautysites! Mijn oud&nieuw was super leuk, ik vierde het met mijn familie, ik dacht eerst dat het totaal niet leuk zou worden omdat ik het liever met vrienden vierde, maar het was supergezellig, de buren zijn nog langs gekomen, uiteindelijk zaten we met 13 man. We gingen allemaal om half 4 slapen, en ik ben nu net wakker haha.

  Verder vind ik dit een zeer aangename winactie, en ik volg je ook op bloglovin, ik heb helaas geen twitter.
  Liefs, Jessica

  1. Wat leuk dat je al zo lang aan dans doet, leuk ook om zo’n persoonlijk verhaaltje te lezen 🙂
   Mooi dat je ook nog een leuke O&N hebt gehad 🙂

 13. Jottem, wat een gave winactie zo in het nieuwe jaar! Ik heb namelijk echt nog nooit iets van Lush gehad, en dat blijkt dus een gigantisch gemis in mijn leven te zijn, want waarheen ik ook surf, echt IEDEREEN loooooooooves Lush. Dus je begrijpt, ik doe natuurlijk graag mee :-), dit is wel een heel lekker pakketje, mmmm.

  Ik volg je op Bloglovin’ & op twitter en heb je tweet ge-RT.

  Mijn lief en ik hebben gisteren bij de open haard gezellig met zijn tweetjes op zijn oudeteutjes oud-en-nieuw gevierd & ons lekker ‘on the cheap’ laten entertainen op gratis vuurwerk afgestoken door de buurt 😉 Er zat aardig wat moois bij, sweet! Ons bed staat onder 3 grote ramen, dus we zijn op een gegeven moment gaan liggen met ons hoofd bij de ramen en deden alsof de ramen eigenlijk iin het plafond van een sjieke jacht zaten. Was echt lachen, al werden we op een gegeven moment wel een beetje misselijk… Maar het was reuzegezellig!

  Ik hoop dat het een fantastisch jaar wordt voor jou en je blog, en dat je maar veel plezier mag hebben!!!

 14. Ik doe ook zeker mee! Op dit moment heb ik nog niks van lush, maar ik heb er zoveel goede verhalen over gehoord dat ik het echt heel graag wil gaan gebruiken. Helaas zit er hier in Eindhoven geen lushstore, dus moet ik wachten tot ik eens naar den bosch of maastricht ga.

  Gefeliciteerd nog met je eigen domein. Het ziet er hartstikke leuk uit en ik blijf je hier ook zeker volgen!

 15. Ik doe mee!! Graag zelfs….dankzij mijn collega weet ik wat Lush is en ben ik ook wel een beetje verslaafd geraakt!!! Ik ga je ook via twitter volgen, mijn twitternaam is kleiniesmamma…een troetelnaam van mijn vriendin voor de tweeling in mijn buik destijds…en kleinies is altijd blijven bestaan voor mij.. Voor jou veel geluk met je nieuwe site!! Zal ‘m ook retweeten…
  Groetjes Michelle

 16. leuk, ik doe zeker mee… ik heb nog niets van lush maar ik was pas in keulen en het rook zo heerlijk, alleen toen ik eenmaal binnen was raakte ik aan de praat met de mensen die daar werkten omdat ze mijn (brabantse) accent zo mooi vonden haha, en toen moest ik weer gaan. nouja hellaas. En echt awesome dat je een eigen domein hebt! veel geluk en succes gewenst voor 2011
  xx

 17. Ten eerste nog de beste wensen en gefeliciteerd met je domein :)!
  Maar wat een superactie is dit!?
  Volg je op bloglovin’ & twitter, en heb je gemaild :D.
  Ben ontzettend benieuwd, liefs Joy.

 18. Ik doe mee! 😛
  Het is een schande maar waar, 16 jaar en niets van lush. En toen kwam ik jou winactie tegen, ik hoop dat ik win maar ik gun het de anderen natuurlijk ook.
  Ik hou je blog in de gaten:)

 19. leuke winactie, ik doe mee!
  mijn twitter is xbeautystudio en ik volg je al!
  ik volg je ook al op bloglovin’!
  & ik zal ook je tweet retweeten 😀

  xxx

 20. Heeee!Happy New Year!
  Lush heeft zulke lekkere producten volgens mij, ik heb zelf namelijk nog geen Lushproducten, gezien (tot voor kort) er geen Lush in Rotterdam was. Ik verheug me op de periode dat ik weer geld heb, zodat ik dat kan uitproberen. Haha. Maar in ieder geval, ik doe mee!
  En ik volg je ook op bloglovin’. x

 21. Gelukkig nieuwjaar uiteraard en gefeliciteerd met je domein/nieuwe looks! Ziet er super uit! 😀

  Het lijkt wel een ultieme launchdag te zijn vandaag! Jij met nieuwe looks, ikzelf met een hele nieuwe website die vandaag is gelanceerd en ik ben al veel meer drastische veranderingen tegengekomen. Leuk! 😀

 22. Hey super leuk je eigen domein! Hihi volgens mij was ik niet echt uniek met een nieuw domein op 1 januari hihi, heb er al meerdere voorbij zien komen en nu ook jij… Super leuk! ♥

  Gelukkig nieuwjaar nog,
  Liefs Ilja

 23. wat een leuke winactie, ik doe zeker mee!
  ik heb je gemaild!
  wat leuk dat je nu je eigen domein hebt echt heel gaaf!
  in mijn mailtje staat een klein ”verhaaltje”
  xoxo laura

 24. Allereerst een gelukkig nieuwjaar!

  En meteen een leuke winactie om het jaar mee in te knallen! Ik ben je vanaf nu gaan volgen op bloglovin, twitter heb ik ook! Daarmee zal ik je zometeen even op gaan zoeken. (@KimVersluis)

  Liefs. ♥

 25. Gefeliciteerd met je eigen domein! Ik waag ook maar een poging op het Lushpakket! Ik volg je in ieder geval op BL (& ook op twitter: xxbpp). Ik retweet en stuur je zo een mail, haha.
  Ik hou van Lush! Ik heb in Köln wat in de Lush gekocht, maar er zit geen Lushfiliaal bij mij in de buurt en ik mag niet online bestellen. (Nou, in ieder geval geen badspullen, omdat mam vind dat ik al te veel heb?!)

 26. Allereerst nog de beste wensen voor dit jaar 🙂

  Wat een supermooie actie zo meteen op de eerste dag van het jaar, ik volg je sinds vandaag op twitter(natasja52) en heb hem daar ook voor je RT

 27. Super winactie! Ik doe zeker mee, en kruis alvast mijn vingertjes.
  Heb nog nooit iets van Lush gehad maar wel al heel veel goeds over gehoord.
  Ik wou je ook nog even een gelukkig nieuw jaar wensen:

  Ik vond een sterretje voor de deur
  Het had een glinsterende gele kleur.
  Ik nam het voorzichtig op en zei:
  “dit jaar krijg jij dit sterretje van mij”
  Ik wens je een jaar vol vreugde en zonneschijn
  Een jaar waarin verdriet en zorgen twee vreemden zijn.
  Een jaar waarin vrienden komen en nooit gaan
  En waarin geen plaats is voor een traan!
  Een gelukkig 2011!!

  Vele groetjes,
  Chloé

  ps: ik volg je op twitter, bloglovin en heb je tweet geretweet.

 28. supertof.dat.pakket!
  ik.doe.mee!
  mijn.spatie.is.kapot,haha.dus.ik.kan.niet.normaal.typen(A)
  uhm,ik.vierde.mijn.oud.en.nieuw.in.duitsland..
  want.mijn.vader.heeft.daar.een.huisje, alleen.iedereen.gaat.na.een.kwartier.al.naar.binnen..
  En.ik.hoorde.dus.dat.je.hier.na.1.uur.geen.vuurwerk.meer.mag.afsteken;o
  ik.dacht.echt.wtf,haha.
  maarja,dat.is.dus.mijn.oud.en.nieuw.verhaal.xd.

  nogmaals.supertof.deze.winactie!

 29. MILLI!!, super vette site zeg:D:D

  Ik heb hem net helemaal zitten bekijken!
  Ben trots op je!!

  Natuurlijk wil ik het pakket winnen:D IK DOE MEE;)

  Succes met je site en ik zal je volgen!!

  Kuss Sharoon

 30. ( ik ben trouwens het zusje van rebekka vandaar hetzelfde achternaam etc)
  – Ik heb een reactie achter geplaatst
  – Ik heb een mail gestuurd
  – Ik volg je op twitter ( sifrare)
  – Ik heb je ge-retweet

 31. Geweldige site! ^^
  Heel mooi geworden! ^^

  Ik doe graag mee! 🙂

  Ik hoop dat je een leuk oud&nieuw hebt gehad! ^^ Ik wel igg 🙂

  Ik volg je op twitter/Bloglovin ! 🙂

 32. Hoi ik vind je heel leuk en ik doe mee!!!
  Nou ik heb op oudjaar me verkleed in een clown en me helemaal geschminkt en we hebben heel de nacht gefeest en gedanst en vooral veel gegeten!!!!!!!!!!!!!!! En natuurlijk veel cadeaus gekregen!!!!

 33. hooi,
  ik was vergeten om te vertellen over mn O&N (:
  nou eigenlijk was het helemaal niet leuk.
  Sterker nog, ik heb het niet eens meegemaakt! 0.o
  Jajaa, ik ben om precies 2 voor 12 in slaap gevallen.
  Echt zoooo dom. Maarja, ik houd toch niet van vuurwerk haha.
  En me poes ook niet! 0.o, hij zit altijd onder me bed, en dan
  komt ie er pas weer onder vandaan de volgende dag. En dan kijkt ie
  zo heel bang 😀
  hahaha, maar ik viel in slaap omdat me hele buik vol zat hihi.
  Zoooooveel oliebollen, appelflappen, en andere dingen . (:
  Nou ik ga weer hoor,
  xxxxx, Mayaaaaaaa.

 34. ik doe mee !
  hallo ik ben hayiye 12jaar
  en woon ergens in imburg
  ik hou super veel van beauty en vanjou site
  ik ben hier zoterecht geomen ik was bij beautygloss comment aan het kijken entoen zag ik jou en was wel nieuwsgierig dus zo bneik op je site gekomen en ikiwl heel graag deze winactie winnen want ik heb nog nooit lush producten gehad en ik hebze niet waar ik woon en ikh ou zo wie so van zeepjes enzo

  xx Hayriye

 35. Ik doe mee hoor 🙂 Gefeliciteerd allereerst met je eigen domein 😀 Ik bezoek je site elke dag haha 🙂 Mijn oud en nieuw was super leuk, veel olibollen gegeten, lekker gegourmet en met sterretjes in mijn hand buiten gestaan om te kijken hoe iedereen vuurwerk aan het afsteken was. Voor kerst heb ik veel heerlijke en geweldige beauty dingen gekregen waar ik heel erg blij mee ben! En hoe was jou kerst/oud en nieuw? Ik vind het altijd erg leuk om dingen te lezen op je site omdat je erg leuk kan schrijven! Ik wens je een gelukkig, gezond, succesvol en liefdevol 2011 toe 😀

  groetjes Kimberly

 36. Heey Milou! Ik volg je al een tijdje en zie nu dat je een eigen domein hebt, ik hoop echt nog heel lang van je te kunnen horen en je reviews te kunnen lezen :)! Ik was trouwens laatst op zoek naar een fijn serum, en dankzij jouw review heb ik nu een heerlijk budget serum, dus nog bedankt daarvoor 😀

  Groetjes,
  Natascha

 37. Gefeliciteerd met je eigen domein! Weer een soort van mijlpaal in je beautyblog bestaan. Ik kwam op je site door Mascha en had je eigenlijk gelijk al op bloglovin’ gefollowed. Ik vond je filmpje erg spontaan en moest er wel om lachen. Toen ging ik je artikelen af en toen vond ik je winactie en laat ik nou net helemaal weg zijn van Lush. Wat een gelukkie!
  Ik volg je op twitter en heb een leuke tweet verzonnen voor je actie want kon die van jou niet vinden 😉 http://twitter.com/#!/laar101/status/21937134684344320

 38. Gefeliciteerd met je eigen domein! het ziet er goed uit.
  Ik ben via Twitter hier beland en vind je echt een toffe meid, je filmpjes zijn leuk en spontaan en ook je artikels.
  ik volg trouwens ook op Bloglovin!
  Hugs,
  Teddy

 39. I’m totally in!
  Mijn oud en nieuw was zoals elk jaar geweldig, ik ben namelijk ook meteen op 1 januari jarig (haha, op mijn verjaardag is dit artikel online geplaatst. Als ik win, is het een soort verjaardagscadeautje). Dit keer werd ik 17, wat schrok ik toen ik mijn cadeautje kreeg van m’n ouders. Mijn rijlessen, rijlessen, RIJLESSEN! Ik in een auto? Prima. Ik de bestuurder? NO WAY! Ik ben nog maar een meisje, ik hoor niet in een auto. Dat was mijn reactie, haha. Maar goed, ik ben weer lekker aan het kletsen. Dit jaar wordt een top jaar!

  (volg je op bloglovin, heb het ook meteen geliked en ga je zo een mail sturen)

 40. Super leuke winactie!
  Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Lush!
  Shame on me!
  Ik heb dus voor kerst/Oud&Nieuw héél veel geld uitgegeven, en nu mag ik dus sowieso deze maand niets meer kopen van mijn vriend.. 🙁
  (Shopaholic)
  Dus het zou super zijn als ik wat zou winnen!

  Wat ontzettend gaaf dat je zo doorgaat met je Blog!
  In ieder geval nog de beste wensen, en ik blijf je blog volgend!
  Liefs,
  Melissa

 41. Ik doe mee! Mijn oud&nieuw was op zich best gezellig. Het vervelende was alleen dat ik niet met een stel vrienden mee mocht, omdat ik volgens een vriendin buiten die groep val. Even een uitleg: het zijn haar vrienden en ik heb ze pas leren kennen. Ik dacht dat ik ook uitgenodigd was, maar dat was dus niet zo en daar baalde ik flink van. Hopelijk heb je een hele fijne vakantie en feestdagen gehad!

 42. Heii.. ik doe mee aan de wedstrijd:D
  ik ben op je website gekomen door beautygloss, want jij hebt altijd van die leuke comment daar, waar je ook wat van kunt lerenXD
  ik vind het echt super leuk dat je dit mag doen:D wel jammer dat je m zelf niet hebt:(.. ik ivnd je siter er harstikke leuk uitzien, mooi roze met wit.. echt girlyXD

  kuss

 43. Ik geloof dat ik wel een comment had gelaten, maar zie het niet meer terug!
  In ieder geval, ik schrijf er nog eentje maar: Ik ben hier via Twitter gekomen door Mascha die blij was met je Amla Hair Oil reviewuit haar shop. Ik ben 13 jaar oud & ik ben een officiële Lush-fan! 🙂
  Ik vind je georganiseerde winactie echt heel leuk! 🙂

  Liefs,

 44. Heey, ontdek ik je site even op een leuk moment!
  ik had je al heel vaak langs zien komen bij misslipgloss maar om een of andere reden klik ik eigenlijk bijna nooit op de namen. Jammer anders had ik je site nog eerder ontdekt nu ben ik helemaal terug aan het lezen!
  maar ik wil graag meedoen aan deze heerlijke winactie! lush is echt heerlijk kan nooit de winkel uit zonder iets te kopen maar de spulletjes hierboven heb ik nog niet gehad helaas, of niet helaas als ik win natuurlijk. ik heb je gevolgd en RT http://twitter.com/Angelique_N ook heb ik je gemaild en ik heb een tumblr en daar heb ik ook je site gepost! http://awaytolove.tumblr.com/

 45. Ik doe mee! Heb nog nooit een product gehad van Lush, voor zo’n dierenvriend als mij vind ik dat echt schandalig :$
  Ik neem bijna elke dag een kijkje op Shimmer Pie, hoe ik hier voor het eerst terechtkwam weet ik niet meer, het is al zolang geleden!
  Ik volg je op Twitter en Bloglovin en ga even retweeten 🙂

  Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst trouwens!

 46. Erg leuke winactie! Wauw, ik heb eerlijk gezegt nog NOOIT iets van Lush gehad en sta te poppelen om er eens iets van te testen. so count me in 😉

  Ook volg ik je op bloglovin! Ik wil(de) je ook volgen op twitter, maar ik kan niet klikken op je icoon? Ik heb getwitterd over de actie
  x

 47. Wat leuk dat je dit pakket weggeeft, een goede start van je nieuwe blog! Ik zou het zo leuk vinden om de gelukkige te zijn die het lush-pakket krijgt, omdat ik nog nooit iets van Lush heb gebruikt en omdat er in Belgïe helaas geen Lush-winkel te bespeuren is 🙁 !
  Leuke nieuwe site trouwens, blijf zo verderdoen! xxx

 48. Wauw, leuke winactie. Nog gefeliciteerd trouwens! 🙂
  Ik heb nog nooit iets van Lush gehad (zoals best wel veel mensen volgensmij:)), het is voor mij niet heeel goedkoop en er zit geen winkel bij me in de buurt… 🙂 Maar het lijkt me zo’n goed merk, ik hoor heel vaak goede dingen erover!
  Dit is trouwens ook echt een shimmer-pie doosje! Mooi roze, vrolijk en leuk!
  Ik volg je al op Bloglovin’, maar heb helaas geen twitter 🙂
  Ik zal je een mailtje sturen!

 49. aah leuke actie! ik doe natuurlijk mee!
  jeetje mijn lijstje met beauty sites die ik elke dag lees wordt steeds langer haha! maar dat is niet erg 🙂

 50. Bedankt voor de reminder .. ik wíst dat ik nog wat ‘moest’ doen, haha. Ik doe zeker mee, het pakket ziet er echt super uit! Ik moet bekennen dat ik zelf nog nooit iets van Lush heb gebruikt, omdat het hier in de buurt niet te verkrijgen is, maar ik heb hele goeie dingen gehoord dus ik ben erg benieuwd geworden! Dit zou een ideale eerste Lush ervaring zijn, haha.

  Fijne zondag! 🙂

  Liefs,
  Annelies.

 51. Wat handig, die reminder voor de winactie. Ik wist er helemaal niet vanaf (ik volg je blog nog niet zo lang) en door de reminder weet ik dat nu wel! Ben al alles uit aan het voeren om meer kans te maken op de Lush spulletjes. Sinds een paar maanden ben ik echt verslaafd aan Lush! Beetje jammer dat ik in Utrecht woon en niet veel tijd heb om naar een lush-winkel te gaan!

  Nu ga ik weer echt even studeren hoor, al die leuke websites houden me van m’n studie af haha! Maar goed, in dit geval was dat wel even goed 😉

  Fijn weekend nog!

  Liefs Josianne

 52. Ik doe mee! Oud en nieuw is al weer even geleden, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb lekker veel oliebollen gegeten en gezellig met mijn familie en vrienden samengeweest. Was heel erg leuk! Wat een leuk pakket zeg, die zou ik graag winnen!

  Groetjes Paula

 53. Wat een leuke winactie! Ik doe mee! Ben een grote Lush-fan dus dit is een leuke kans om de, voor mij nieuwe, producten te leren kennen.

 54. Hey!
  Ik doe mee!
  Leuke winactie. Ik zal dan maar eens een verhaaltje schrijven zeker? Haha. Mijn nieuwjaar was geweldig, want als cadeautje gingen we met z’n allen (ouders en mijn zusje) gaan skieën! Superleuk, ook al ben ik een paar keer (grappig) gevallen. Zo ging ik (iets te snel) over een hoopje sneeuw, waardoor ik recht op mijn achterwerk viel. Pijnlijk, maar volgens mijn ouders (en vooral mijn zusje) hilarisch! Haha. De pijn was de volgende dag al weggetrokken, geen probleem dus. XD

  Er staat ook nog een stukje over de winactie op mijn site,
  en ik ga je nog een mail sturen en je volgen op Bloglovin! Ok.

  Ik doe dus 4 keer mee, als ik goed kan tellen! Haha.
  X

 55. Hoi, allereerst: Leuke site! En dat zeg ik niet om zomaar wat te zeggen want ik vind het echt 😀 Ik kwam op je site terecht door op je naam te klikken bij de comments op een andere beautyblog, en ik besloot je meteen te volgen via bloglovin’! Nu hoop ik dat ik nog niet te laat ben voor de winactie, want er staat dat de winactie over precies 2 weken sluit, en laat het nou net precies 2 weken verder zijn 😀 Ik zou graag meedoen met deze winactie omdat ik al lang wat van lush wil kopen (ik vind alle producten er zo geweldig uitzien!), maar ik weet nooit wat! Dus zo’n pakketje is leuk om eens een paar dingen te ‘testen’ zodat ik weet wat mijn lichaam verdraagt en wat niet 🙂
  Ik ga je meteen ook even een mail sturen (en hierbij hoop ik nogmaals dat ik nog niet te laat ben!), helaas kan ik je niet retweeten of volgen op twitter omdat ik geen twitter heb. (klinkt misschien dom en ouderwets, maar ik begrijp er helemaal niets van, haha!)
  Zo, ik hoop dat ik toch een kans maak op het pakketje! Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *