l’Oréal Color Infaillible

Toen ik deze oogschaduws op een aantal blogs voorbij zag komen dacht ik: deze moet ik ook hebben! Ik wilde eigenlijk gelijk naar de winkel sprinten maar gelukkig werd mij verteld dat de week erna er verschillende 1+1 gratis acties kwamen van l’Oréal. Dus zodoende heb ik ze een week later gekocht.

De l’Oréal Color Infaillible oogschaduws zijn er in 8 verschillende kleuren en kosten €11,49 per stuk. Ze zijn bij bijna iedere drogisterij en parfumerie wel verkrijgbaar. In de potjes zit 3,5 gram, wat best veel is voor een oogschaduw.
De kleuren die er zijn, zijn: 002 Hourglass Beige, 004 Forever Pink, 005 Purple Obsession, 006 All Night blue, 009 Permanent Kaki en 012 Endless Chocolat, 014 Enternal Black.
Ik heb zelf de kleurtjes 006 All Night Blue en 014, Enternal Black gekocht.

Deze oogschaduws beloven waterproof te zijn en heel de dag te blijven zitten. De kleur is erg intens en de structuur van de oogschaduw is een beetje een kruising tussen een (losse) poeder oogschaduw en een creamshadow. Ik ben zelf niet echt een groot fan van creamy oogschaduws dus ik was benieuwd hoe deze me zouden bevallen.


Allereerst de verpakking, die ziet er erg mooi uit, een chique verpakking waarvan je nou eigenlijk niet weet hoe die goed om staat! Hij kan met de tekst boven staan of met de kleur boven, al denk ik dat het laatst genoemde het makkelijkst is. Als je het draai dekseltje er af haalt zit er nog een klein “klepje” op, net als of de oogschaduw daarmee in het potje is geduwd!

De kleuren zien er in het potje al heel mooi uit. Ik heb twee diepe, donkere kleuren. De zwarte kleur is met een beetje een grove glitter er in en de blauwe kleur is met een glansje er aan.


En toen het moment van de waarheid, hoe zien ze er op je huid uit? Nou ik moet zeggen: I was surprised! Wat een prachtige mooie, diepe vooral gepigmenteerde kleuren! Zoals je ook op de foto kunt zien zijn het kleuren die je heel erg goed op je huid ziet. Op mijn oogleden zag hij er ook prachitg uit en ondanks dat het toch een beetje een creamy oogschaduw was, bleef hij heel goed zitten en ging hij niet in de plooitjes van mijn oog zitten!

Kortom: Ik ben fan!

Blijf op de hoogte via Bloglovin

25 thoughts on “l’Oréal Color Infaillible

  1. Misschien moet ik me toch maar een keer gaan opgeven voor een make-up workshop, want oh wat bestaan er toch prachtige kleuren waarmee je zoveel moois kunt maken. Ik vind allebei de kleuren echt prachtig!

  2. Ik heb deze ook uit nieuwsgierigheid gekocht 🙂 Ik heb hem in donkerbruin. En ook ik was aangenaam verrast ondanks het feit dat ik ook niet van creamy oogschaduws hou 😉

  3. Ja ze zijn geweldig he! Heb ze vandeweek ook gekocht bij de kruidvat, ik heb hourglass beige en forever pink en vind ze echt prachtig! Twijfelde tussen forever pink en de donkerbruine, en weet nu al dat die binnenkort ook mine is! Haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *