Amla Hair Oil Review

Een paar dagen geleden stond er opΒ beautygloss een artikel over Amla Hair Oil. Ik zag dit filmpje en ik dacht: dat wil ik wel eens uitproberen. Amla Hair Oil schijnt je haar sterker en gezonder te maken het zou een wondermiddel zijn! Haha, zelf geloof ik nooit zo in zulke “wondermiddeltjes” maar ik kon het altijd uit proberen!

De Amla Oil is gemaakt van de kruisbes, daardoor ruikt het ook een beetje apart en heel erg sterk! Je moet de olie voor het slapen in je haar doen, lekker in masseren en het er dan de volgende dag uit wassen. Je hebt per keer dat je dit doet, maar een paar druppels nodig.

Ik had de olie al besteld toen ik even verder ging lezen… Er kwamen opeens allemaal geruchten naar boven! Je haar zou er donkerder van worden of bij blondines zelfs groen uitslaan! Euhm, ja ik had het toen al besteld! Na 2 dagen (super snelle bezorging!) had ik het al binnen. En ik vond het eigenlijk zonde om het toch niet uit te proberen. Dus hier onder kunnen jullie mijn review filmpje zien!


Nou zoals jullie kunnen zien, heeft het mijn haar dus niet groen of donker gemaakt maar wel glanzender en gezonder. Een echt wondermiddel kan ik het (nu nog) niet noemen maar wie weet na een paar keer.

De Amla Hair Oil kun je dus hier kopen voor €6,99

Blijf op de hoogte viaΒ Bloglovin

19 thoughts on “Amla Hair Oil Review

 1. Leuk filmpje! Ik ben benieuwd hoe je erover denkt als je hem wat vaker hebt gebruikt. πŸ™‚ Mijn puntjes van m’n haren kunnen namelijk wel wat verzorging gebruiken haha!

 2. Lijkt me een hele fijne olie, ik heb donkerbruin haar, dus gelukkig maakt het niet uit bij mij πŸ™‚ Maar fijn dat het dus niet groener wordt bij jou, dat lijkt me echt verschrikkelijk πŸ™

 3. Pingback: Twitted by maschaa
 4. Haha oh lekker dan dat je hoort dat je haar groen kan gaan uitslaan… Zeer geruststellend.

  Maar lijkt me opzich wel fijn! Ben benieuwd hoe het resulteert op de lange termijn.

 5. Leuk & duidelijk filmpje! Niet te veel geklets, je zegt wat er gezegd moet worden. Ik vind zullke filmpjes heel fijn om te zien! Lekker kort & krachtig. Ik hoop dat je veel filmpjes gaat opnemen!
  Zelf heb ik de Amla Hair Oil in een toko gekocht, nou ja, niet echt een toko, maar een Aziatische supermarkt, voor €1.50. Jep, zelfde inhoud, niet eentje van 10 ml of zo. Ze hadden er ook eentje van mega-formaat. Maar ja. Ik heb hem ook 1x gebruikt en pas over 1 maand ga ik er een review over schrijven (op CosmOpinie) want ik merk nu niet echt verschil! Ik hoop dat je over 1 maand een update maakt over de Hair Oil, als je hem tenminste wel iedere week 1x gaat gebruiken, hehe πŸ™‚ Want ik ben wel benieuwd wat jij ervan vind, over 1 maand
  Ik test hem zelf met mijn moeder uit, omdat ik niet zo goed ben in het vinden van verschil 😑

  1. PS : leuk en duidelijk filmpje πŸ˜‰ vooral leuk met dat muziek deuntje erbij, is toch van een Britney Spears liedje genomen hΓ© ? Toxic ofzo ? :p In elk geval, bedankt voor het duidelijke filmpje πŸ˜€

 6. Hallo Allemaaloor blond haar hebben ze dabur amla yasmine die ruikt heerlijk naar jasmijnbloemen,en werkt bij mij super goed.Mijn haar is ni ong 4 cm gegroeid in 2 mnd tijd,het ziet er gezond en glanzend uit,en als ik s avonds weg ga gebruik ik ook wel eens wat dabur vattika en dan heb ik gelijk weer wat meer volume.
  ik gebruikte eerst ook de gewone amla olie maar op dn duur kreeg ik wel een groenige waas op mijn haar en oorall als ik het nacht liet inwerken.Minder last heb je ervan als je het indoet kwartiertje laat zitten en dan je haar wassen met de amla shampoo met conditioner,
  Dit koop ik voor 5 euro ps en doe er ong 2 a 3 mnd mee,5 euro per maand voor je haar hahahahah spotgoedkoop dat spul.

  Mensenan wie het haar echt afbreekt droog en pluizig is, gebruik het 1 keer en je zult het verschil gaan zien en merken, en je haar zal er weer gezond en glanzend uit zien.

  Ik masseer me hoofdhuid goed in, en de puntjes
  goed insmeren nachtje laten zitten,en dan wassen. 1a2x per week

 7. Hoi hoi
  Je hebt er een leuk filmpje op gezet over amla haar olie.
  Ik gebruik de amla olie nu 2 weken 3x per week en laat het s,nachts inwerken en s,ochtends was ik mijn haar met vatika shampoo.mijn haar is al veel glanzende en minder pluis en droog.Mijn haar heeft teveel te lijden gehad door het verven.ook ik heb blond haar en van origine ben ik donker blond.mijn haar verkleurd niet van de groene amla.als het flesje op is ga ik de jasmine halen die is geel van kleur.hoe gaat het met jouw haar nu dan misschien leuk om een nieuw filmpje te plaatsen.
  Groeten belinda

 8. Het is inderdaad waar dat je het niet op licht haar moet gebruiken. Daarvoor heb je Dabur Amla Jasmine olie. Speciaal voor blond haar dat het nier groen uitslaat want het is inderdaad waar dat zelf op donker haar je haar nog donkerder wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *