Essence luchtjes

Bijna iedereen die weet al wel van Essence. Het budget make-up merk met leuke make-upjes en nagellakjes. Sinds begin juni heeft Essence er een nieuw product bij. Namelijk een parfum lijn! Hoe leuk is dat? Leuke en very budget proof parfums. Ik ben gelijk naar de kruidvat gerend om er een paar te bemachtigen. 

De collectie bestaat op dit moment uit 4 geuren die vast in het assortiment komen en twee limited editions. Er bestaan grotere flacons, 50 ml, die €6,99 kosten en kleinere, 10 ml, die €2,99 kosten. Bij mijn kruidvat hadden ze alleen de kleintje maar dat was eigenlijk ook precies wat ik wilde. Handig voor in mijn tas.

Ik zelf heb: Like A Walk In The Summer Rain, Like A Girls Night Out, Like A First Day In Spring en Like A New Love. Verder zijn er ook nog Like A Candyshop en Like A Trip To NY. Persoonlijk vond ik die laatste twee niet zo lekker, vandaar dat ik die niet heb mee genomen.

Like A Walk In The Summer Rain (LE)

Dit is het meest frisse luchtje uit de collectie. Hij ruikt heel licht, fris en toch nog een zoet zweepje er door heen. Voor de beginnende zomer lijkt deze me erg lekker.

Noten: 

Top: citroen, sinaasappel en watermeloen

Midden:  marine, lelietje-van-dalen en fresia

Basis: een mix mos, cederhout en musk

Like A Girls Night Out

Dit is een wat zwaarder luchtje, de zwaarste van de collectie. Toch ruik je hier nog iets lekker zoets door heen. Zeker een luchtje voor een ‘night out’.

Noten:

Top: gele mandarijn en goji bes

Midden: roos, perzik en mandarijnbloesem

Basis: vanille en musk

Like A First Day In Spring

Lekker zoet! Dit is zeker een van mijn favorieten! Dit is echt een luchtje waar ik heel de dag aan kan ruiken. Wat ik er in ruik is vooral ananas.

Noten:

Top: ananas, sinaasappelsap en mandarijn

Midden: bramen en roos

Basis: musk en vanille

Like A New Love

Zoet maar toch weer heel anders dan Like A First Day In Spring. Ik vind hem wel lekker, maar het is toch een luchtje waar ik een beetje aan moet wennen. Ik kan ook niet precies opmaken wat ik er in ruik.

Noten:

Top: mandarijn, grapefruit en peper

Midden: pioenroos, hyacint en perzik

Basis: koffie, chocolade, vanile en musk

 

Hebben jullie al luchtjes van Essence?

XOXO Milou

Blijf op de hoogte via Bloglovin en om helemaal op de hoogte te blijven kun je mij nu ook volgen op Twitter!

4 thoughts on “Essence luchtjes

  1. Ik wil Like A Walk In The Summer Rain heel graag eens proberen! Citroen en watermeloen, dat kan toch alleen maar lekker ruiken, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *