Essence Lippenstift

IMG_0323

Pas geleden was alle make-up bij de kruidvat 1+1 gratis. Ik dacht bij mezelf: ‘nou, eigenlijk heb ik echt geen make-up nodig, dus laat het nou maar’. Toch kon ik het niet laten en ben ik ’s avonds toch even naar de Kruidvat toe gegaan. Kijk mee naar mijn koopjes. IMG_0321

Ik vond persoonlijk wel dat ik wat mooie nieuwe lippenstiften mocht kopen. Ik draag bijna nooit een opvallende kleur en dat wilde ik toch wel eens gaan doen. Deze super goedkope lippenstift is dan fijn om eens uit te testen!

IMG_0328

Ik kocht de volgende kleuren:
01 Coral Calling
02 All You Need Is Red
03 Dare To Wear

Alle drie de kleuren zijn van de long lasting lipstick collectie. Dit zijn de iets ‘duurdere’ lipsticks van Essence.

IMG_0337

Zoals je kunt zien, zie deze lippenstiften er heel mooi uit. Een mooie zwarte, matte huls en de ‘E’ van Essence in de lipstick zelf.

De lippenstiften smeren zelf erg gemakkelijk. Ze zijn zacht en houden je lippen lekker soepel. echt heel long lasting kan ik ze niet noemen. Maar een ochtendje (zonder al te veel koffie) houden ze wel vol!

lips

Hier zie je alle kleurtjes op mijn lippen. met de klok mee: mijn lippen met niets er op, 01 Coral Calling, 02 All You Need Is Red, 03 Dare To Wear.IMG_0405Persoonlijk vind ik 03 Dare To Wear de kleur die mij het mooiste staat. Ook al is het een felle rode kleur. Ik vind hem prachtig. Eindelijk eens een rode kleur die mij mooi staat.

De Essence long lasting lipsticks zijn bij de Kruidvat te koop en kosten €2,39.

XOXO Milou

 

138 thoughts on “Essence Lippenstift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *