Kruidvat Moroccan Argan Oil Shampoo en Conditioner

IMG_2946

Al eerder had ik er veel over gehoord en gelezen, de Argan shampoo en conditioner van de Kruidvat. Toen mijn eigen shampoo op was bedacht ik me dat ik nu deze maar eens ging proberen, na alle goede verhalen hier over. De flessen zijn bijna niet te missen in het schap, twee grote blauwe flessen waar 500 ml in zit. Daar kan ik wel weer even een tijdje mee vooruit.

Wat als eerste opvalt is dat de argan olie (en de andere verzorgende olie) hoog op de ingrediëntenlijst staan. Wat betekend, dat ze er dus best wel veel in zitten. Hoe hoger op de lijst, hoe meer er van in zit.

Dit is wat de kruidvat er zelf over zegt:

‘Kruidvat Shampoo/conditioner Moroccan Argan Oil is speciaal ontwikkeld om droog en pluizig haar intensief te verzorgen. Verrijkt met Marokkaanse argan olie, bekend om zijn voedende en verzachtende eigenschappen. De olie wordt snel in het haar opgenomen, waardoor het haar niet zwaar of vet aanvoelt, maar juist heerlijk luchtig, zacht en soepel’

Mijn ervaring

Beide producten ruiken al heel erg lekker. Een beetje zoetig maar geen kauwgomballen zoet. Mijn haar is van zich zelf niet super droog, maar kan soms, door het verven, wel een lekkere oppepper gebruiken.

De shampoo schuimt lekker en je hebt er maar weinig van nodig om je haar heerlijk zacht en schoon te maken. Toch vind ik het niet zacht genoeg en gebruik ik altijd nog graag een verzorgende conditioner. Tijdens het uitspoelen voel ik meteen dat mijn haar heerlijk zacht en ontklit is, zonder dat het helemaal futloos langs mijn hoofd hangt.

Al met al vind ik persoonlijk deze shampoo en conditioner zeker een aanrader. Voor weinig geld (€1,39 voor de shampoo en €1,59 voor de conditioner) heb je twee heerlijke grote flessen die goed hun werk doen!

XOXO MIlou

3 thoughts on “Kruidvat Moroccan Argan Oil Shampoo en Conditioner

  1. Nadat ik er ook al eerder het een en ander over had gelezen op de diverse blog, heb ik vorige week deze beide ook gekocht en ik ben er ook best tevreden mee…een echte aanrader dus!

  2. Je kan ze voor de prijs echt niet laten liggen, maar wat raak ik nieuwsgierig na wat ’t met mijn haar zou gaan doen. Deze review spreekt me in elk geval aan, dankjewel, én wie weet dat ik ze eens mee ga nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *