Vandaag een receptje van lekkere, hartige gevulde flapjes. Ik had wel eens zin in een lekkere lunch en maakte daarom deze flapjes, heel gemakkelijk en zo klaar! Kijk mee hoe ik ze heb gemaakt.Wat heb je nodig voor 8 flapjes:
- 4 plakjes bladerdeeg
- een halve ‘plak’ feta
- Verse kruiden naar keuze
- 1 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 theelepel sambal
- 6 zongedroogde tomaten
- geklutst eitje om over de bovenkant te smeren.
Snijd de kruiden en de zongedroogde tomaatjes klein en doe dit in een bakje. Meng de kaas, mosterd, mayonaise en sambal er door heen en prak, roer dit tot een semi glad papje.
Snijd de bladerdeeg plakjes diagonaal door de midden en vul ze met een halve eetlepel van het mengsel. druk daarna de flapjes dicht en druk met een vork de randjes mooi dicht.
Leg de flapjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat en besmeer ze met het geklutste eitje. Bak ze daarna 20 minuten in een oven van 200 graden.
Hmm, de flapjes zijn klaar! Eetsmakelijk!
XOXO Milou
Hmm, ziet er lekker uit!
Zo.. dat ziet er lekker uit! 🙂
ziet er lekker uit, dat ga ik een keer proberen 🙂
Oeh dat ziet er heel erg lekker uit. Ik sla hem op bij mijn favorieten, zodat ik hem misschien een keertje kan gaan maken :)!