100 things challenge – April

IMG_3238

De 100 things challenge. Ik heb er al zoveel over gehoord en gelezen en nooit heb ik mezelf er aan gewaagd. Toch vind ik het tijd worden om april in te stellen als de maand van de 100 things challenge. Ik denk dat vele van jullie wel weten wat de 100 things challenge inhoudt maar hieronder nog even een korte uitleg.

‘We verzamelen als mensen altijd zoveel dingen, dingen die je nodig hebt en dingen die je helemaal niet nodig hebt. Om een keer goed door al je spullen heen te gaan is de 100 things challenge uitgevonden. Hierbij zorg je dat je binnen een bepaald tijdsbestek (in mijn geval de maand april) 100 dingen weg doet. Koop je wat nieuws dan is dit +1, of je dit nou nodig hebt of niet. Alles telt mee.

Heb je dus een goede week gehad en 20 dingen weg gedaan, maar koop je dat weekend 2 nieuwe potjes nagellak dan staat je teller op -18. Zo ga ik het een maand volhouden en 100 dingen weg doen. En daarbij telt: Hoe meer ik weg doe des te beter!’IMG_3260

Ik ga deze challenge met mezelf aan en dan vooral omdat ik altijd zoveel onnodige spullen koop. Koop ik nu dus onnodige spullen, dan zal ik daarvoor ook weer spullen weg moeten doen. Ik weet van mezelf dat ik ook wel heel veel spullen heb en daarom wil ik liever ook meer dan 100 dingen weg doen. Het maakt niet uit of dit nou kleren, potjes nagellak of notitieboekjes zijn. Alle wat weg gaat is een plus!IMG_3047

Ik ga jullie wekelijks een korte update geven hoe het gaat en misschien komen daar ook nog wel tips bij!

Gaan jullie ook mee doen met 100 things challanges april?

XOXO Milou

 

 

8 thoughts on “100 things challenge – April

  1. Ik ben benieuwd of je de challenge gaat halen. Ik doe niet meer, want ben al druk bezig met opruimen en op koningsdag wil ik op een rommelmarkt gaan staan om die spulletjes te verkopen.

  2. Jaaa, ik doe hem ook! Ik heb mezelf iets meer tjid gegeven, ik ben vorige week gestart en wil eind april 100 dingen hebben weggedaan! Leuk dat je hem ook doet.

  3. Tja, eerlijk is eerlijk, aan deze challenge hoef ik niet mee te doen…want hoe vreemd dit mag klinken, ik koop helemaal niet zo extreem heel erg veel meer de laatste jaren…Tegenwoordig vraag ik mij vaker af of ik het nodig heb en hoe waarschijnlijk het is dat ik het over 3 dagen nog mooi, leuk of noodzakelijk om te hebben vind…en vaan is het antwoord niet zo positief en blijft het staan waar het staat..in de winkel!
    Toen ik ging verhuizen van Schiedam naar Utrecht, toen moest ik veel van mijn spulletjes weg doen en dat heb ik met pijn in mijn hart gedaan toendertijd…en ondertussen vind ik het heerlijk dat ik het heb gedaan…ik maakte schoon schip in alles, in mijn huis, in mijn leven, in mijn hoofd….
    Succes met de Challenge, het gaat je lukken, dat weet ik zeker!

    Groetjes Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *