A NICE WHITE SMILE

 photo IMG_4579_zps44631b2b.jpg
Weet je wat ik soms jammer vind? Dat ik dan mooi lippenstft op heb en dat mijn tanden er dan niet stralend wit uit zien. Ik hou van mooie witte tanden. Mijn tanden zijn niet mega geel of zo, maar soms zou ik toch wel eens willen dat ze net een tintje lichter waren!

Mijn tanden staan mooi recht (dank u beugel!) en over het algemeen ben ik heel tevreden met mijn gebit. Maar zoals ik hier boven al zij, mag het altijd een stukje mooier! Ik heb al veel rond zitten neuzen naar doe het zelf bleek en witter maak dingen.

Ik gebruik vaak whitning tandpasta, maar dat werkt allemaal toch neit zo super goed als het zou moeten. Ik heb nu een site gevonden waar ze echt heel veel dingen hebben voor tanden bleken.

De site is ook nog eens heel informatief. Ze hebben niet alleen een webshop maar ook pagina’s boordevol met uitleg. De setjes en artikels die verkopen hebben ook nog eens een leuk prijsje. Ik wilde deze site jullie niet onthouden, want ik ga zelf toch snel iets bestellen om ook mijn tanden zelf te bleken!

Heb je ook geen zin om naar de tandarts te gaan en wil je thuis, zelf je tanden bleken? Neem dan ook eens een kijkje op http://tanden-bleken.nl

XOXO Milou

63 thoughts on “A NICE WHITE SMILE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *