THURSDAY LOVE FOR THE BLOG: COCOGOLD.NL

cocoVandaag weer een Thursday love for the blog artikel. Vandaag staat Nicole van Cocogold.nl in het zonnetje. Zij heeft een blog over low budget. Ik ben zelf helemaal niet zo low budget maar het is zo leuk om te lezen wat je allemaal gemakkelijk low budget kan doen.

Nicole blogt niet alleen alleen over low budget make-up en kleding, nee ze schrijft zelf over low budget eten en, mijn favoriet, over low budget reisjes. Haar blog is een feestje om te lezen maar ook om te zien. Ze maakt prachtige foto’s, maar ook Nicole zelf is een plaatje om te zien.

Een jonge meid van 20 jaar die het leuk vind om te bloggen dat zie je aan haar site. Ben je nog opzoek naar een leuke blog om te volgen? Neem dan snel eens een kijkje op Cocogold.nlĀ 

XOXO Milou

2 thoughts on “THURSDAY LOVE FOR THE BLOG: COCOGOLD.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *