DIY: MINI PRIKBORDJE

 photo IMG_5000_zpse883aab4.jpg
Ik heb niet zo heel vaak Do It Yourself (DIY) voor jullie op mijn site. Maar ik had nu zo iets schattigs gezien dat ik het een keer wilde uitproberen. Het lukte goed en daarom dacht ik: Ik deel het ook met jullie. Het is een mini prikbordje geworden! Kijk mee hoe ik hem heb gemaakt!

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is:
* Kurken onderzetters ( ik kocht ze voor 1 euro bij de Xenos)
* Lint (ook voor 1 eurp bij de Xenos gekocht)
* een lijmpistool ( ik kocht die van mij echt voor heel goedkoop bij de action ooit een keer)
En dan natuurlijk nog leuke dingen om er op te ‘prikken’

Eigenlijk is het echt super simpel! Ik heb een stukje lint afgeknipt en dit vervolgens met het lijmpistool vast gemaakt aan de achterkant van de onderzetter. Op die manier krijgt hij een lusje waar je hem aan kunt ophangen!.  photo IMG_5003_zps9f067df2.jpghaha ik kan het bijna geen DIY noemen. Het is eigenlijk meer een idee!

Je kunt van alles op het mini prikbordje ‘prikken’

Veel succes en plezier er mee! photo IMG_5002_zps87b674d6.jpg
XOXO Milou

 

156 thoughts on “DIY: MINI PRIKBORDJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *