Picture Sprinkle

IMG_9846Hee, Ik heb vandaag een Picture sprinkle voor jullie! Ik vind het zo leuk om veel foto’s te maken. Vooral nu ik veel thuis ben geweest omdat het vakantie was! Mijn vakantie was echt heerlijk. Ik heb lekker veel gerelaxt, veel films gekeken en natuurlijk ook de feestdagen lekker gevierd.
IMG_9778 Ik heb in mijn vakantie ook nog wat dingen geshopt die ik jullie nog wel graag wilde laten zien. Ik heb voor de kerst een verzorgingsset van Philosofy gehad. Ik ben echt helemaal verliefd op die scrub! Vooral in combinatie met mijn face scrub sponsje. Perfect voor mijn huid!IMG_9807

Ik gebruik sinds kort ook nieuwe tandpasta de zwarte van beverly Hills, om mijn tanden wat witter te krijgen. En ik deed mooie aankopen bij Mac! Ik kocht Gentle en Soft & Gentle. Zulke fijne en mooie dingen!

IMG_9829 IMG_9818 IMG_9791IMG_9835 IMG_9832
Ik heb ook van de week de kerstspullen er uit gegooid en het huis was gelijk weer lekker opgeruimd. Ik heb er wat andere leuke plantjes en dingen voor terug gezet.IMG_9867

IMG_9780IMG_9836 IMG_9838

 

IMG_9848 IMG_9855 IMG_9856
IMG_9888
IMG_9907
Zondag
Mijn dag vandaag was ook super relaxt! Ik heb weer heerlijk uitgeslapen tot een uur of 9 en daarna heb ik bijna heel de dag blogs gelezen vooral deze van Aurora en deze van Emilie. ’s Avonds aten we pannenkoeken, heerlijk om de dag en de vakantie mee af te sluiten. Helaas moest ik ook de afwas doen. Ik baal er zo erg van dat we geen vaatwasser hebben! πŸ™IMG_9916 IMG_9923

Helaas is mijn vakantie alweer voorbij en ga ik morgen weer beginnen met werken. Aan de ene kant heb ik er stiekem ook wel weer zin in!
XOXO Milou

6 thoughts on “Picture Sprinkle

  1. Leuk artikel Milou! Die kaars van B&BW is echt super lekker, wel een beetje overheersend. Ik wissel ‘m vaak af met een ander haha. Die Scandinavische blogs vind ik ook heel leuk om te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *