Mijn Verjaardag

IMG_0044PMZoals jullie gister al konden lezen op mijn site en op Twitter (bedankt voor alle felicitaties!) was ik gister jarig. Ik heb een hele gezellige dag gehad en ik heb natuurlijk ook weer lekker veel foto’s gemaakt. Deze wil ik graag met jullie delen!

Mijn dag begon redelijk vroeg, ik had ‘uitgeslapen’ tot half 8! Haha. Het idee was om te gaan ontbijten bij een restaurant hier in de buurt. Daar hebben ze een lekker ontbijt buffet en als je jarig bent dan mag je gratis eten! Yeah! Het was allemaal nog een beetje rennen en vliegen omdat Werner de noodtelefoon van zijn werk had en door de storm was het lekker prijs! Gelukkig was alles net op tijd opgelost en kon ik gaan genieten van mijn verjaardagsontbijt! En ik heb me ook niet ingehouden!Foto 10-01-15 11 21 48

’s middags zijn we snel boodschappen wezen doen en heb ik lekker de hele middag taartjes gebakken en hapjes gemaakt voor ’s avonds. Ik maakte een gekleurde taart met vanille frosting, chocolade en frambozen en een bosvruchten, custard crumble. Die dag er voor had ik nog wat mini donuts in de markthal gehaald! Al met al zag alles er super leuk uit. IMG_0047PM IMG_0046PM IMG_0048PMIMG_0039PM

Alle familie kwam rond half 8 aan en ik heb een super leuke avond gehad! Ik ben ook heel erg verwend met alle cadeautjes, maar die laat ik binnenkort in een ander artikel zien!

Hebben jullie gister ook een leuke dag gehad?

BLOGLOVIN  TWITTER  INSTAGRAM  FACEBOOK  YOUTUBE  PINTEREST 

 

10 thoughts on “Mijn Verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *