Tip: Chique Cosmetique

Foto 09-01-15 12 02 26Gister liet ik de lekker producten zien die ik van Victoria’s secret had gekocht en ook van Bath & Bodyworks. Tot voorkort kon je deze producten nooit in de winkel verkrijgen maar tegenwoordig is er een winkel in Rotterdam die zowel Victoria’s Secret producten als de Bath & Body Works producten verkoopt: Chique Cosmetique

Excuze moi voor de Iphone foto’s maar ik had niet mijn hele camera mee gezeuld naar de winkel dus jullie moeten het hier even mee doen!

Chique Cosmetique zit in de Plaza in Rotterdam, vlakbij Centraal Station. Het is heel gemakkelijk te bereiken en niet over het hoofd te zien.  Foto 09-01-15 12 05 59
Er zijn zoveel leuke dingen te verkrijgen. Als je er nu komt zijn alle kerstspullen en geuren ook nog te verkrijgen. Ik ben zelf al voor veel dingen gezwicht! Op dit moment is zelfs alles 30 % korting in de winkel!

Foto 09-01-15 12 01 14 Foto 09-01-15 12 02 03
Je ziet dat ze ook de bodysprays van VS hebben. Ik was naar een bepaalde geur op zoek en die hadden ze daar! #Score!   Er is heel veel keuze en ik vind de winkel ook echt een aanrader om eens heen te gaan. Het personeel is super behulpzaam en ook nog eens heel gezellig! Hou vooral hun Facebook in de gaten!

Ik kom zelf iedere dag in Rotterdam en daarom is het voor mij ook gemakkelijk om er even langs te gaan. Woon je ver weg, maar wil je toch wel een keer deze winkel bezoeken? Maak er dan gewoon een dagje Rotterdam van! Ga dan vooral ook eens kijken bij de Markthal in Rotterdam, Die vind ik zelf ook echt heel leuk! (probeer wel vroeg of door de weeks te gaan, anders is het echt mega druk!)Foto 09-01-15 10 16 11Foto 09-01-15 10 35 23pm
Als je in de markthal bent moet je ook echt deze schattige mini donuts eens kopen! 🙂

BLOGLOVIN  TWITTER  INSTAGRAM  FACEBOOK  YOUTUBE  PINTEREST 

121 thoughts on “Tip: Chique Cosmetique

  1. Haha ja ik ben DOL op deze winkel! Heb voor morgen ook een short tip artikel over de sale toevallig (met mijn nieuwe kaarsen natuurlijk hahaha, verslaaafd!) 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *