Rijst met Roomsaus

IMG_9541pm
Zoals ik vorige keer al vertelde had ik veel recepten klaar staan om te delen. Een tijdje terug at ik rijst met mosterdroomsaus. Dit was heel lekker en daarom wil ik het recept ook graag met jullie delen.

Wat heb je nodig voor de saus: (voor ongeveer 2 personen)
♥ 1 bakje roomkaas met kruiden
♥ 3 eetlepels mosterd (ik gebruikte de mosterdsaus van Remia, die maakt het net wat lekkerder!
♥ 1 kipfilet
♥ 1 ui
♥ 2 teentjes knoflook
♥ 100 gram boontjes (ik gebruikte voorgekookte boontjes uit de vriezer, lekker makkelijk!)

♥ Rijst (Zilvervlies, want dat is gezonder!)
♥ Ik at er zelf ook nog wat salade bij!

Kook de rijst volgens de verpakking en ondertussen beginnen we met de saus.

Begin met de kipfilet. Snijd deze in stukjes en kruid ze met wat zout en peper. Bak deze vervolgens in de pan gaar. Doe dan een bakje met roomkaas er door heen en roer dit een goed om. Als je het te dik vindt kan je er wat water of melk bij doen om te verdunnen. Roer er vervolgens de mosterd door heen en ook de boontjes. Omdat mijn boontjes uit de vriezer kwamen moesten ze even een tijdje meesudderen in de suas. Dit maakte het extra lekker!

Serveer de suas op de rijst en serveer er ook wat salade bij. Geniet er van!

BLOGLOVIN  TWITTER  INSTAGRAM  FACEBOOK  YOUTUBE  PINTEREST 

159 thoughts on “Rijst met Roomsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *