Wat kwam er deze week online?

zondagDeze week kon je elke dag een nieuw artikel online vinden! Ha, daar ben ik wel trots op ja! Soms lukt het me en zit ik gewoon lekker in die flow. Misschien heb je nog niet alle artikelen van deze week gezien, dus nog even een opsomming van de artikelen die afgelopen week online kwamen!

IMG_0314 Maandag liet ik jullie een receptje zien voor een heerlijke homemade Starbucks ice coffee.IMG_0520♥ Dinsdag liet ik een trucje met toilettassen zien om nooit meer iets kwijt te raken in je tas!IMG_0886♥ Op woensdag liet ik mijn #project moestuintje aan jullie zien.IMG_0145pm♥ Mocht je nog opzoek zijn naar een lekker kookboek? Kijk dan eens naar het artikel van donderdag, het comfort kookboek van Jamie Oliver.IMG_0786 Vrijdag kon je op mijn site het recept vinden voor super lekkere roze koeken! Echt een aanrader!IMG_0728♥ Zaterdag plaatste ik een lijstje met 30 leuke dingen die je in 30 minuten kan doen! Ook leuk voor een vrije zondag natuurlijk!

BLOGLOVIN  TWITTER  INSTAGRAM  FACEBOOK  YOUTUBE  PINTEREST 

105 thoughts on “Wat kwam er deze week online?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *