Super schattige gekleurde koekjes

IMG_0015pm1
Oh, ik heb weer zulke schattige koekjes gemaakt. Het zijn hele gekleurde en gezellige koekjes. Ik heb zelf een keer het recept op YouTube gezien. In het filmpje maakte ze hartje, maar ik had alleen een sterrenvormpje. Toch ben ik super blij met hoe ze geworden zijn!

Ik wilde eigenlijk het recept met jullie delen, maar het is gewoon net zo makkelijk om het filmpje op YouTube te kijken. ik heb precies het recept aangehouden van het filmpje, alleen wel iets minder. Het recept was namelijk voor 30 koekjes! Ik heb een 4e van het recept genomen en ik had ongeveer 10 koekjes.IMG_0016pm1
Kijk hier naar het recept van het koekje. Maar neem vooral ook eens een kijkje op het YouTube kanaal van Eugenie Kitchen ze heeft zulke leuke dingen! Echt een heel vrolijk kookkanaal!
BLOGLOVIN  TWITTER  INSTAGRAM  FACEBOOK  YOUTUBE  PINTEREST 

9 thoughts on “Super schattige gekleurde koekjes

  1. Wauw, dat ziet er leuk en vrolijk uit! Die in het filmpje zijn wel echt te perfect qua vorm haha, zoiets lukt natuurlijk bijna nieamand als je zelf aan het bakken gaat :’) maar die van jou zijn wel erg goed gelukt! Ik ga het ook eens proberen.

    1. Haha ja, ik dacht dat van te voren ook die van het filmpje zijn wel heel perfect. Die van mij zijn wel iets minder maa rik vond ze als nog leuk er uit zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *