Dagje Volendam

Collage
Afgelopen zaterdag zou het super lekker worden. We hadden eigenlijk niets speciaals op de planning staan en toen vroeg mijn vriend of ik iets leuks wilde doen. Natuurlijk! Daar zeg ik nooit nee tegen! We zouden na het hele ochtendritueel (douchen, ontbijten, ect.) vertrekken en ik mocht niet weten waar we naar toe gingen! Ik hou van zulke leuke verrassingen! Na ongeveer drie kwartier rijden en raden zag ik eindelijk een bordje met Volendam, we gingen een dagje naar Volendam!

We hadden echt de perfecte dag uitgekozen. het was zo een lekker weer! Ik heb zelfs nog een beetje mijn armen verbrand! We hebben natuurlijk een foto in klederdracht gemaakt en zijn lekker langs het water gelopen. Het was druk, maar niet erg! Het was echt mega gezellig en mede door het weer hing er echt een fijn vakantie sfeertje!

Tijdens het lunchen kwam er zelfs nog een musje mee eten. ik ben zelf heel erg bang voor vogels haha. met gepaste afstand kon ik er nog wel naar kijken. We zijn ook nog bij een kaasmakerij en een klompenmakerij geweest. Het was echt een super leuke dag en ik kan iedereen aanraden om een keer een dagje naar Volendam te gaan, gewoon om de sfeer te proeven!VolendamVolendam Volendam VolendamVolendamVolendam Volendam VolendamVolendam Volendam Volendam Volendam Volendam

Handtekening
BLOGLOVIN  TWITTER  INSTAGRAM  FACEBOOK  YOUTUBE  PINTEREST 

8 thoughts on “Dagje Volendam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *