Cactus printables

CactusTijdens Pasen had ik super schattige printables uitgeknipt en opgehangen. Ik had ze van Everything Elze. Ik vond het zo jammer dat ze na de Pasen weer weg ‘moesten’ dat ik op zoek ging naar andere leuke printables. Op de Site van Elze vond ik weer andere, super leuke printables. Ze zijn voor Cactussen en laat ik nou net een aantal cactussen in huis hebben. Eigenlijk waren ze voor Valentijn, maar ja, wie ziet dat?

IMG_0224IMG_0240pmHandtekening
BLOGLOVIN  TWITTER  INSTAGRAM  FACEBOOK  YOUTUBE  PINTEREST 

11 thoughts on “Cactus printables

  1. Ha wat grappig, maar niet mijn ding; ik hou van strak en geen toestanden, maar wel leuk als je een plantje cadeau geeft aan iemand of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *