Afgelopen maanden

IMG_2874
1,0

November
♥ 
In november organiseerde ik het grootste evenement dat ik doe op mijn werk. Twee dagen lang, iedere dag bijna 1000 bezoekers. Het waren de diploma uitreikingen van de studenten. ♥ In november vierde we ook de verjaardag van Werner, natuurlijk maakte ik weer iets moois van de taarten! ♥ Na een drukke periode op mijn werk zijn we er gezellig even tussen uit geweest. We verbleven op een park in Giethoorn.


1,1

December
♥ In december heb ik natuurlijk kerst gevierd, voor het eerst de kerstboom opgezet in onze nieuwe huis en hele gezellige dagen gehad. ♥ In december ben ik voor het eerst uit een escape room ontsnapt! Ik vond het echt super leuk om te doen! ♥ Op 27 december at ik pas mijn eerste oliebol van 2015! Het was wel meteen een hele goede, met rum rozijnen erin! ♥ Op 21 december heb ik mezelf opgegeven voor Heel Holland Bakt! Daarna is het heel stil geworden omdat ik in de voorrondes zat en je er dan niets over mag laten weten! Ik ben tot de laatste 80 gekomen. Daarna zouden er 20 uitgekozen worden en helaas zat ik daar niet bij! Het was wel echt een super leuke ervaring. En een vriend van mijn zei: ’Oh, maar dan ben je dus 21ste geworden’ haha

1,7
Januari
♥ In januari vierde ik mijn 27ste verjaardag en de taarten waren dit keer nog mooier! ♥ Schreef ik nog heel leuk pas over mijn 3 konijnen, heb ik er nu nog maar 1! Het kon helaas echt niet met 3, dus heb ik er 2 weg moeten doen. Ik heb alleen nog mijn kleine, zwarte Tosti over. Binnenkort ga ik een ‘My Furry Friend Tag’ opnemen!

1,2
Februari

♥ Op 6 februari kregen wij een nieuwe auto! (oké, hij is officiële van het werk van Werner, maar toch, wij mogen er in rijden!) ♥ Met Valentijn stuurde ik mijn vrienden en familie lekkere en vooral mooie, roze koekjes! ♥ In Februari is mijn kleine lieve neefje, Tygo geboren! ♥ Eind februari was het ook weer tijd voor wintersport! Ik heb er weer van genoten! Ik heb nu al wel weer zin om terug te gaan!

1,4
Maart

♥ Op 11 maart gingen wij naar de theatershow van Jan Dino, dat was echt heel erg leuk! ♥ Met Pasen maakte ik kaarten van mijn konijntje en stuurde die ook rond naar mijn familie en vrienden. Schattig he! ♥ Wij haalde ook onze mooie nieuwe tuinset op! Laat het mooie weer maar komen, zodat wij hier lekker van kunnen genieten!

Hardlopen snapchat
April

♥ Op 3 april maakte ik Snapchat aan! Jullie kunnen mij daar ook allemaal volgen! (milouverheijen) ♥ Op 15 april liep ik voor het eerst 5 km! Ik deed er 34.03 over. Ik wil graag gaan voor onder de 30 minuten!

WadlopenMei
♥ In mei gingen Werner en ik voor het eerst Wadlopen! Dat was erg leuk en heel zwaar om te doen! ♥ Met Pinksteren maakte we een leuke wandeling door de Biesbos met mijn papa en mama ♥ Op 31 mei (dat was dus pas een paar dagen geleden) ging mijn verstandskies er uit. Nu ben ik dus nog een beetje dommerHandtekening

588 thoughts on “Afgelopen maanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *