Ik ben Zwanger!

zwanger

Het nieuws was al even de wereld in maar ik wilde er ook nog iets over schrijven op mijn blog! Ik ben Zwanger!! Niet zo gek dat het nieuws al even de wereld in is, ik ben namelijk al bijna 19 weken zwanger! Volgende week krijgen wij al onze 20 weken echo! Maar dan weten jullie wel de reden nu van mijn lange afwezigheid. Ik had opeens gewoon niet zo heel veel zin meer om aan mijn site te werken, maar opeens was die drang er weer om het toch wel te doen!

Ik had weer zin om foto’s te maken en dingen te schrijven en ik vind het ook heel erg leuk dat ik nu over mijn zwangerschap kan schrijven hier op mijn blog! Ik ben de eerste drie maanden wel echt heel beroerd geweest! Ik kon het op mijn werk ook echt niet meer verbergen. Meestal werd ik rond een uur of 3/4 wakker en bleef ik de hele nacht wakker en was ik zo misselijk, echt heel vervelend maar stipt met drie maanden was het ook voorbij!

Ik moet zeggen dat het gewoon nog steeds niet echt bij me is doorgedrongen dat we straks zo’n klein hummeltje hebben. Ook al hebben we al 5 echo’s gehad en hebben we de baby al zien ontwikkelen van een klein stipje, naar een echt mensje met handjes, voetjes en vingertjes. Dat is zo ongelooflijk leuk om te zien!

Ik ga nu natuurlijk weer wat meer op mijn site schrijven en natuurlijk ook over mijn zwangerschap. Ik moet even kijken hoe ik het ga doen en hoeveel ik erover ga schrijven, maar voor nu was dit het even!

Handtekening

 

 

oe waren de eerste weken

35 thoughts on “Ik ben Zwanger!

  1. Pingback: Furry Friend tag |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *