Wij krijgen een….

img_0016

Afgelopen week hadden wij een geslachtsbepalende echo gepland staan. Normaal kan je het geslacht van je kindje te horen krijgen tijdens de 20 weken echo maar wij konden hier echt niet op wachten! Wij willen los met het kamertje maken en kleertjes kopen, daarom gingen wij in week 17 al kijken of wij een jongen of een meisje verwachten! Samen met alle papa’s en mama’s zijn wij naar de echo toegegaan. Die vonden het ook zo leuk om te zien. Onze baby was al heel erg gegroeid en het werd al snel duidelijk wat wij zouden krijgen!

 

Wij krijgen een zoontje!

 

img_0052

Heel grappig maar van te voren dacht echt bijna iedereen dat het een meisje zou worden. Ik had een heel sterk voorgevoel voor een meisje, Werner ook. Maar ook mijn ouders, schoonouders, schoonzusje, vriendinnen… iedereen dacht een meisje. Hoe grappig is het dan dat het nu toch een knul wordt!

Ik ben helemaal blij en Werner helemaal! Die wilde zo graag een zoontje! Ik ben de dag er na natuurlijk meteen naar de stad gegaan en los gegaan met kleertjes kopen! Ik zit op een blauwe wolk!

 

Handtekening

 

340 thoughts on “Wij krijgen een….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *