Onze bruiloft – We zijn getrouwd!

IMG_0054Altijd hadden wij gezegd dat we wel wilde trouwen. Ik wilde graag trouwens om Werner, ‘mijn man’ te kunnen noemen, maar van ons hoefde het echt niet zo groot. Wij vonden het zonde om veel geld uit te geven aan onze bruiloft. Soms hoor je dat mensen duizenden, duizend euro’s uitgeven en dat vinden wij het persoonlijk niet waard. Liever geven wij ons geld uit aan, bijvoorbeeld, een leuke reis. IMG_8973Als je zwanger bent en niet getrouwd moet je een aantal dingen regelen voor je kindje, zodat de vader van het kind ook erkend wordt als zijn/haar vader. Maar je kunt ook trouwen en dan is eigenlijk alles geregeld. Daarom hebben wij er voor gekozen om toch te trouwen! Dat is ook de reden dat ik een tijdje afwezig ben geweest!IMG_8110Nu zei ik net dat we er niet heel veel geld aan uit wilde geven maar dit betekend niet dat we gratis op maandag ochtend wilde trouwen. We wilde wel op een middag dat onze familie er bij kon zijn, ik wilde een leuke jurk en mooie ringen. Uiteindelijk was het echt een perfecte bruiloft, precies zoals wij het wilde en niet zoals iedereen vind dat het ‘hoort’. Het was onze dag en het was nog veel meer bruiloft dan ik van te voren gedacht had.IMG_8328

De grote dag – onze bruiloftIMG_8240

Op donderdag middag 6 oktober om 16.00 uur verzamelde onze familie bij het stadhuis en zijn wij met een trouwauto opgehaald en zijn we verwelkomd door iedereen. De rode loper was uitgelegd en de trouwbellen klonken ook. Dat was een verrassing en zo super leuk.IMG_8823

In de trouwzaal, die overigens ook echt super mooi was, kregen wij een hele leuke speech van de trouwambtenaar. Na het ja-woord en het uitwisselen van de ringen zijn we het iedereen naar het Bergse bos gegaan en hebben we daar allemaal mooie foto’s laten maken. Ik had een vriend gevraagd om foto’s te maken en we zijn zo blij dat we dat hebben gedaan. De foto’s zijn echt prachtig geworden!IMG_8924

Na het maken van de foto’s zijn we gaan eten en sloten we af bij ons thuis met een zelfgemaakte trouwtaart. Ik kon natuurlijk niet trouwens zonder trouwtaart! Ik heb uiteindelijk ook nog een stukje in de vriezer gelegd voor volgend jaar!IMG_0074

Huwelijksreis?IMG_0256

Na deze perfecte dag zijn we de volgende ochtend naar Parijs gegaan voor een mini huwelijksreis! Al met al zou ik het echt niet anders gehad willen hebben en was de dag perfect! Helemaal zoals wij het altijd al wilde!IMG_0358IMG_0407IMG_0225

18 thoughts on “Onze bruiloft – We zijn getrouwd!

  1. Dit is denk ik precies hoe ik het ook zou willen. Een mooie dag met hele goede vrienden en familie. Alleen de mensen die echt belangrijk voor je zijn. En wat zag je er mooi uit zeg.
    Liefs

    PS, Ik heb je blog net ontdekt en vind hem superleuk, ga je meteen even volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *