Mijn Babyshower

Babyshower In het artikel van een paar dagen geleden, over waar ik was gebleven, vertelde ik al dat ik een babyshower had gehad! Ik had ook beloofd om er een uitgebreider artikel over te schrijven dus, zoals beloofd: het verslag van mijn Babyshower!

Op 10 januari was ik jarig en normaal vier ik mijn verjaardag het weekend er na wel voor al mijn familie. Nu, hoogzwanger, had ik daar echt geen zin meer in en ik vond het wel goed zo. Tot mijn moeder voorstelde om BabyshowerBabyshower gewoon met een paar mensen bij hun thuis een kopje thee te drinken en een taartje te eten. Dat vond ik wel een goed idee eigenlijk! Ik zou een taartje bakken en wij zouden er om 3 uur zijn, samen met alle gasten.

Ik wilde eerst om half 3 al bij mijn ouders zijn. Toen ik dit aan Werner vertelde belde hij in paniek mijn moeder, zonder dat ik het wist. Mijn moeder belde mij weer en zonder dat ik het door had heeft ze me weer van dat idee afgepraat haha.

Surprise! Het is je babyshower!

BabyshowerBabyshowerBabyshower Bij binnenkomst gaf ik de taart aan mijn moeder en liep niets vermoedend naar binnen. Ik heb echt helemaal niets doorgehad. Gewoon echt helemaal niks! Ik vond dat wel bijzonder en maar wel echt super leuk! In plaats van dat er een paar mensen stonden, stonden mijn vriendinnen er allemaal het was zo een ongelofelijke verrassing!

Achteraf bedacht ik me dat er wel wat dingen waren waar ik wat achter had kunnen zoeken haha. Maar goedgelovig als ik ben heb ik dat niet gedaan. Ik zag dat Werner met mijn moeder zat te appen. Ik vond dat de normaalste zaak van de wereld en dacht daar ook niks achter. Toen ik bij mijn ouders aan kwam zag ik een blauwe strik op de deur hangen, ik dacht: ‘oh, leuk, heeft mama zeker voor mijn verjaardag opgehangen’. Haha Ik zag niks!BabyshowerWe begonnen met proosten en daarna zijn Werner en mijn vader snel weg gegaan, haha bij al die vrouwen vandaan!

Mijn moeder had het allemaal zo mooi versierd en lekker dingen gemaakt! Alles was tot in de puntjes geregeld! We begonnen met een stukje taart en cadeautjes! Ik (en de baby natuurlijk!) zijn zo erg verwend! Iedereen had zulke leuke cadeautjes bij zich! Daarna hebben we leuke spelletjes gespeeld die mijn schoonzusje verzonnen had.

We speelde een soort 30 secondes, dat je woorden moet uitleggen voor je team. Mijn team had nog een zwangere er in, en natuurlijk wonnen wij! Iedereen heeft ook een slabbetje versierd en we genoten nog van lekkere hapjes. Natuurlijk deden we ook een rondje van het raden van baby foto’s!

Mijn Babyshower was zo leuk! Het was zo een leuke middag! Vooral, juist, omdat het zo een grote verrassing was! Nadat mijn vriendinnen weg waren kwam er nog wat familie om toch ook nog mijn verjaardag te vieren. Ik was MOE! Maar het was super leuk! Dankjewel mam voor het SUPER organiseren van deze babyshower!

6 thoughts on “Mijn Babyshower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *