Lennox is geboren

Was ik net een tijdje weer helemaal goed met mijn site bezig en opeens kwam er niets meer online. Dat was met een hele goede reden! Sommige van jullie hadden het misschien al wel op social media gezien,  onze zoon Lennox Elijah is geboren! 

Op 2 februari is na een hele snelle en fijne bevalling Lennox ter wereld gekomen. Na een paar daagjes thuis moesten we helaas weer terug naar het ziekenhuis, maar ondertussen gaat alles helemaal goed met ons!

Ondertussen is hij alweer een maand bij ons, wat gaat dat snel zeg! We zijn heel erg van elkaar aan het genieten maar zo een kleine baby is wel erg time consuming, We moeten nog een beetje in het ritme komen en het is wennen! Maar wat is Lennox een lekker ventje. Hij is heel rustig, slaapt goed en doet het verder helemaal prima!

Ik vind het wel leuk om wat meer weer voor mijn site te gaan schrijven, maar ik kan natuurlijk niets beloven. Niets is zo onvoorspelbaar als een kleine baby! Jullie zien vanzelf wel weer wat verschijnen! Ik vind het namelijk nog wel leuk om meer over Lennox te vertellen, hoe we bij zijn naam komen, wat voor geboorte kaartje hij had en misschien zelfs wel iets over de bevalling. We zien het wel!

 

 

42 thoughts on “Lennox is geboren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *