Zwangerschapsshoot

Jullie konden al zien hoe mijn buik groeide tijdens mijn zwangerschap. En ja, sorry er komt nu weer een artikel over mijn zwangerschap online, maar ik vind het gewoon zo leuk om nog dingen over mijn zwangerschap te delen! Dit zal ook zeker niet het laatste artikel er over zijn!

Ik hoefde eigenlijk geen fotoshoot te doen met mijn zwangere buik, van mij hoefde het niet zo! Maar Werner vond het wel een leuk idee. Dus hebben we, met 34 weken, toch nog een zwangerschapsshoot gedaan. En, ohh wat ben ik blij dat we dat hebben gedaan! Ik ben zo blij met de foto’s. Ik vind ze echt heel mooi.

Vooral de eerste foto, hierboven vind ik zo leuk! Deze staat op instagram en volgens mij vinden wel meer mensen deze heel erg leuk, hij is namelijk super vaak geliked en mensen delen hem ook naar elkaar!

Ik wilde dan ook een paar foto’s met jullie delen. Niet alles, want er zitten ook wat privé foto’s bij (blote buik foto’s hoeven niet zo nodig op internet van mij!) Maar, kijk wel mee naar de mooiste foto’s! Ze zijn trouwens gemaakt door Mandy.

24 thoughts on “Zwangerschapsshoot

  1. Pingback: New Born shoot |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *