Een dagje mee met Milou & Lennox

Het leek mij wel weer eens leuk om jullie een dagje met ons mee te nemen, een heuse plog! Ik vind dit zelf namelijk ook altijd heel erg leuk om van andere te zien. Momenteel heb ik nog steeds zwangerschapsverlof en doe ik dus ook niet bijster veel op een dag. Vandaag werkte ik weer eens aan mijn site, ging ik lekker wandelen en was Lennox een beetje uit zijn hummetje!

Zo, we beginnen de dag! Ik heb mijn nieuwe trui van de Hema aan, ik vind hem zo fijn. Ik ben hier nog helemaal Koos Make-up loos ♥ Tijdens het ochtend slaapje van Lennox werkte ik aan mijn site. Ik schreef onder andere een artikel over de zwangerschapsshoot die wij gedaan hadden. 

Als Lennox wakker is en lekker heeft gegeten dan is het tijd om te gaan wandelen. Het is namelijk echt heel erg lekker weer buiten. ♥ Werner die belt toevallig net op als wij onder weg zijn en vraagt of wij even eierkoeken bij de bakker willen halen. Natuurlijk willen wij dat! Ik neem stiekem ook nog hele lekkere spelt koeken mee!

Ik woon vlakbij het bos, met 10 minuutjes lopen ben ik daar. Daar gaan we dan ook even lekker van genieten. We lopen lekker en zonder dat ik het door heb, hebben we 6 kilometer gelopen! ♥ Natuurlijk moest ik ook nog even een mooie foto maken! Ik ben nog steeds super blij met onze wagen, een Bugaboo Cameleon 2. Hij rijdt echt heerlijk. 

Als we weer thuis komen slaapt Lennox nog lekker verder in de kinderwagen, dat geeft mij weer even tijd om nog wat foto’s te maken voor mijn site. Ik fotografeer hier de favorieten van tijdens mijn zwangerschap. Het artikel volgt nog. ♥ En ondertussen komen er pakktetjes binnen van Ali express. Ik heb de laatste tijd echt weer heel veel besteld! Vinden jullie het leuk om eens een artikeltje te lezen over Ali Express? Wat ik allemaal bestel en binnen krijg?

Lennox is vandaag een beetje chagerijnig haha. Hij zit in een sprongetje zoals ze dat noemen. Ik maakte deze foto van hem omdat hij zo schattig kijkt en zo lief Sofie vast houdt! ♥ ’s middags ga ik even lekker op de bank zitten en van mijn guilty pleasure genieten, Dr. Phil! Haha ik vind dat zo leuk om te kijken! Ondertussen eet ik die lekkere spelt koek op, die ik mee had genomen bij de bakker. 

Omdat Lennox aan het einde van de middag echt niets meer wil doe ik hem in de draagdoek. Gelukkig is dat wel goed en slaapt hij daar even lekker een paar uurtjes in. ♥ Ik vond mijn koekje en thee waarschijnlijk zo inspirerend dat ik hem twee keer in deze plog heb verwerkt haha.

’s avonds eet ik alleen want Werner is aan het werk. Ik heb geen zin om nog weg te gaan en we hebben nog genoeg dingen in huis. Ik maak daarom een lekkere salade met geitenkaas. ♥ ’s avonds doen we niet meer zoveel. Ik zit nog even achter de computer en kolf nog melk voor Lennox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *