New Born shoot

Weer een artikel over Lennox! Haha ja, ik kan geen genoeg van hem krijgen dus ik hoop jullie ook niet! Ik wil zo graag alles van hem delen en daarom doe ik dat nu, anders is het straks weer te laat!

Je had al eerder kunnen lezen dat wij een fotoshoot hadden gedaan toen ik zwanger was maar wij wilde ook heel graag een fotoshoot doen met ons kleine mannetje. Ik zal niet alle foto’s delen, maar ik vond het toch wel leuk om er een paar te laten zien omdat ik ze zo mooi vind geworden!

De fotoshoot is gedaan door Bionda Heeringa en wat is ze geweldig! Ze is vroeger zelf verloskundige geweest dus ze weet heel goed hoe ze met die kleintje om moet gaan en dat merkte we heel goed aan Lennox! De shoot duurde lang… van 2 tot half 6, maar Lennox is heel de tijd zo lief geweest. Hij heeft bijna aan 1 stuk doorgeslapen. En het mooiste is, hij heeft nergens op geplast! Haha

 

Omdat ik zo trots ben op de foto’s ga ik er natuurlijk ook een aantal laten afdrukken, het liefst op mooi glas of aluminium zodat we ze kunnen ophangen in de woonkamer. 1 foto heb ik al laten afdrukken en dat heb ik gedaan op aluminium. Ik was heel erg benieuwd hoe dat effect was. Ik heb gekozen voor een zwart wit foto en oh wat is het mooi. Het heeft iets heel gaafs omdat je er een reliëf in ziet van het aluminium. Ik weet zeker dat ik nog meer foto’s ga laten afdrukken. Misschien nog meer van deze of misschien op glas, want dat effect is ook wel heel mooi! Ik heb deze foto laten maken bij de fotofabriek. Je kan hier heel gemakkelijk je foto uploaden en bewerken en de volgende dag heb je hem al in huis! Ideaal!

 

98 thoughts on “New Born shoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *