EDM #1 (Een dagje mee) NIEUW!

Vorige keer nam ik jullie een dagje mee met Lennox en mij, ik zag dat dat artikel heel goed werd gelezen. Daarom leek het me leuk om deze nieuwe categorie toe te voegen: ‘Een dagje mee’, EDM. Ik zal jullie dan af en toe een dagje meenemen. Ik heb nu nog zwangerschapsverlof en daarom zijn mijn dagen iets boeiender dan de hele dag werken haha. Kijk mee met een dagje van vorige week!

Ik begin mijn dag met mezelf wat mooier maken. Soms vind ik het echt fijn om even een make-upje op te doen en mn haar mooi te doen. Dan voel ik mezelf net altijd wat beter! ♥ Ik de ochtend, als Lennox slaapt, dan werk ik nog even aan mijn site. Ik heb de smaak weer te pakken! Leuk!

Dan is het tijd om de was even op te ruimen. Ik heb 5 was manden vol met schone was! Ik heb het idee dat sinds Lennox geboren is, ik echt zoveel moet wassen haha. ♥ In de middag komen mijn ouders langs en ga ik met mijn vader naar de verbouwd Sligro, oh wat vinden wij dat machtig leuk!

Het is echt cool in de Sligro en we lopen heel rustig en op ons gemak er door heen om alles t ekunnen zien. Kijk deze mega grote krab! ♥ En juist weer mini paprikatjes!

Aan het einde van de middag stort ik me weer eens op #projectmoestuintje. Ik heb dit keer wel alleen maar dingen geplant die ik ook echt ga gebruiken. In ieder geval komkommers, die waren vorig jaar zo lekker! ♥  Daarna doen Lennox en ik nog even snel wat boodschapjes.

En daarna is het alweer tijd om het avond eten te maken. We eten een nieuw recept, spinazie salade met gebakken appeltjes en burata. Het was lekker! Zeker voor herhaling vatbaar! 

24 thoughts on “EDM #1 (Een dagje mee) NIEUW!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *