Zwangerschapsfavorieten

Haha, ik heb de laatste tijd wel heel erg veel geschreven over mijn zwangerschap maar ik vind het ook heel erg leuk om hier dingen van met jullie te delen! Ook al is mijn zwangerschap nu over, ik vind het nog wel leuk om jullie te laten zien wat mijn favoriete dingen waren tijdens mijn zwangerschap. Natuurlijk wilde ik dit artikel al tijdens mijn zwangerschap maken, maar dar kwam er helaas niet van. Voor jullie maakt dat natuurlijk helemaal niets uit! Mocht je nu zwanger zijn, of over een tijd, of helemaal niet misschien heb je hier toch wat aan!

TINY RITUALS STRETCHMARK TUMMY CREAM

‘Verzorgende anti-stretchmark cream.
Verzorgt de huid en helpt om striae tijdens en na de zwangerschap te voorkomen of verminderen.
Bevat actieve ingrediënten met bewezen resultaat in het voorkomen en verminderen van striae.
Extra mild geformuleerd en rijk aan natuurlijke en biologische ingredienten.’ Bron

Deze crème van Rituals is een crème, speciaal bedoeld voor je buik om striae tegen te gaan. Nu geloof ik er eigenlijk niet zo in dat crèmes hier tegen helpen maar ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het wel een hele fijne crème vind. En of het nou gewerkt heeft, of dat ik er gewoon geen aanleg voor had, ik heb maar 1 streepje, aan de zijkant van mijn buik. Voor de rest is mijn buik helemaal niet ‘gescheurd’. 

De creme ruikt super lekker, echt een Rituals geur en smeert super fijn. Ik gebruikte deze creme iedere avond en heb er precies een hele zwangerschap mee kunnen doen. Ik vond het lekker om ’s avonds even een momentje te nemen om mijn buik in te smeren en vaak deed Werner dit ook. Zo kon hij even contact maken met zijn zoon want die was dan ook vaak net wakker!

TINY RITUALS STRETCHMARK TUMMY CREAM – €19,50

DAVITAMON COMPLEET MAMA

‘Davitamon Compleet Mama bevat een combinatie van vitamines en mineralen met o.a. extra foliumzuur en
vitamine D3. Davitamon Compleet Mama is een complete aanvulling op je voeding en speciaal afgestemd op de behoefte van jouw lichaam als aanstaande moeder en draagt bij aan de ontwikkeling van je baby.

Het is, naast gezond eten, natuurlijk super goed om tijdens je zwangerschap vitamintjes te slikken. Ik slikte zelf voor mijn zwangerschap al foliumzuur en bleef dit natuurlijk doen tijdens mijn zwangerschap. Omdat ik optimaal voor het kindje in mijn buik wilde zorgen slikte ik daar ook de andere benodigde vitamine bij. Bj deze davitamon pilletje zit alles in in!

 

Hypnobirting

Ik wilde me heel goed voorbereiden op mijn bevalling want ik keek er echt als een berg tegen op! (uiteindelijk nergens voor nodig geweest!) ik schreef ons in voor een samen bevallen cursus. Wij vonden daar niets aan en uiteindelijk vond ik dat dit ook echt niet nodig was geweest. Ik las ook dit boek, over hypnobirting. Ik zag niet zoveel in al dat zweverige, maar ik moet zeggen dat het echt heel erg mee viel. Ik wilde gewoon lekker rustig blijven en een positieve instelling hebben tijdens mijn bevalling. Daar heeft dit boek me mee geholpen. Ik heb niet alle oefeningen gedaan, maar sommige technieken hebben mij heel goed geholpen en uiteindelijk heb ik een hele snelle en fijne bevalling gehad van nog geen 4 uurtjes!

Ouders van Nu app

Het leukste van zwanger zijn is zien hoe je kindje in je buik groeit! Natuurlijk zie je het niet echt maar je ziet je buik groeien en je gaat je kindje voelen. Ik vond het daarom ook super leuk om iedere dag te kijken in de ouders van nu app. Je leest iedere dag een tip of truc en ziet iedere week op een plaatje hoe je kindje er nu ongeveer uitziet! Er zijn heel veel verschillende apps hiervoor maar persoonlijk vond ik dit de leukste!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *