Welkom op Shimmer-Pie

Welkom! Mijn blog is weer online! Het duurde heel lang, het laatste artikel kwam online op 22 maart 2017 (en is een heel lekker recept van een rode bieten/bonen dip!). In de tussentijd wilde ik wel heel erg graag weer gaan bloggen. Ik miste het maken en delen van foto’s, het schrijven van de stukjes en gewoon het bloggen zelf!

Tussendoor ben ik nog een andere blog begonnen, maar dat ging ook niet helemaal zoals ik wilde. Eigenlijk miste ik gewoon Shimmer-Pie. Ik miste het feit dat ik niet iets voor mezelf had. Ik was afgelopen tijd druk in mijn hoofd, veel bezig met andere en bijna niet met mezelf. En laat dat nou net iets zijn wat ik wel echt nodig heb.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om mijn vertrouwde blog weer op te pakken. Ik wilde het goed aanpakken. Een leuk nieuw design, nieuwe teksten en natuurlijke nieuwe stukjes tekst. Ik weet wel dat ik niet een extreem vernieuwende blog, heel anders dan andere ga worden, maar daar gaat het mij ook niet om.

Ik wil gewoon graag delen wat mij bezig houdt en wat ik het leukste vind om te doen. Ik heb gebrainstormd en van alles op papier gezet en kwam met de ondertitel: Family, Fun, Food en Festivities. Dit zijn precies de dingen die mij blij maken en waar ik dan ook graag dingen over wil delen!  

Wat kan je dan zoal verwachten hier? Artikels over mijn zoontje Lennox, mijn man Werner en de dingen leuke dingen die wij samen doen. Gezellige uitjes die wij maken, date nights die mijn man en ik hebben, recepten, wekelijkse inspiratie voor het eten, menuplanners en verschillende artikelen over (het organiseren van) feestjes en feestdagen.

Ik ga in ieder geval met veel plezier alles delen en hoop dat jullie ook met veel plezier alles gaan lezen!

Meer weten?

Ik heb verschillende pagina’s helemaal herschreven dus wil je meer weten over mij of over mijn site kijk dan even hier.

Wil je verder met mij in contact komen? Dat kan via social media, zie de links in het menu rechts of kijk op de contact pagina.

123 thoughts on “Welkom op Shimmer-Pie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *