Hallo herfst, tijd voor gezelligheid

Zondag, een ultieme dag om een lekkere boswandeling te maken, zeker nu het herfst is. Volgens mij zijn de echte warme dagen nu wel een beetje voorbij en kunnen we ons voorbereiden op de vallende blaadjes, regenlaarsjes en kaarsje.
Wij wonen vlakbij het bos en hebben op zondag een lekkere boswandeling gemaakt. Lennox zijn laarzen (hoe schattig ziet hij er uit!) aan en rennen en genieten. We vonden ook nog een leuk hutje, Lennox vond het super leuk om te zitten en ook papa en mama moesten er in.

Ik vind zon boswandeling heerlijk en iedere keer zeggen we ook tegen elkaar, we moeten dit echt vaker doen! Om vervolgens weer een half jaar niet in het bos te komen. *oeps*

Na de wandeling, eikeltjes rapen en stokken verzamelen zijn we nog lekker ergens wat wezen drinken en taart gaan eten. Het restaurant was aan de startbaan van het vliegtuig dus Lennox kon daar ook mooi vliegtuigen spotten. Hij vond het echt prachtig.

Heerlijk! Van mij mogen alle zondagen wel zo zijn. Ik ben echt toe aan de herfst en er helemaal klaar voor. Ik vind het heerlijk dat we in Nederland gewoon deze seizoenen hebben. Na de zomer ben ik klaar voor herfst en winter en daarna ben ik ook weer echt toe aan de warmte van de zon. Ik geniet er van!

Decoratie in huis

Thuis heb ik ook al de herfst in huis gehaald en al mijn decoratie weer tevoorschijn gehaald. We hebben pas alles opgeruimd dus ik kon heel gemakkelijk mijn spullen vinden. Ook wel eens lekker want vorig jaar was ik helft van mijn herfst spullen kwijt. Haha.

Pompoen mandarijnen!In mijn raamkozijn staat dit vrolijke tafereel. Zo leuk! Ik probeer altijd wat leuks in mijn raamkozijn te zetten met de speciale dagen. Als ik dan bij mijn huis aankom kan ik daar weer zo blij van worden. Zo ziet het er bij mijn voordeur uit. Zo gezellig, met pompoenen, lampjes en kabouters.En lennox heeft ook nog mooie herfst kunstwerken gemaakt. We hebben samen de blaadjes gezocht en vervolgens heeft hij geverfd en de blaadjes er op geplakt. Het was echt leuk om te zien hoe enthousiast hij er zelf over was. Op mijn instagram heb ik er stories over geplaats. 

Vinden jullie de herfst ook fijn en zijn jullie klaar voor de avondjes met dekentjes op de bank, kaarsjes aan en warme choco drinken? Of mag het van jullie altijd zomer blijven?

55 thoughts on “Hallo herfst, tijd voor gezelligheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *