Pompoen, de aftrap van het herfst- en pompoen seizoen

pompoen

Pompoenen horen wat mij betreft echt bij de Herfst. En ik koop ze dan ook graag om mijn huis mee te decoreren. Bij ons in de buurt zit een super leuke pompoen teler: ‘Elsje-fiederelsje’. Ze hebben een webshop en er worden workshops gegeven, maar ze telen ook pompoenen. Ieder jaar wordt er ook een pompoen dag gehouden om de verkoop af te trappen en het herfst seizoen in te luiden.

Zoals ieder jaar gingen wij er nu ook weer heen. Het is altijd een hele gezellige dag met drankjes, hapjes, beesten en natuurlijk heel veel pompoenen! Ik had voor Lennox een pompoen pakje gekocht, dat zag er echt super schattig uit! Helaas was hij niet zo in de mood om fotos te maken, maar ik heb toch nog wat leuke kunnen maken. 

Kijk mee naar de foto’s van ons dagje bij de pompoenen!

pompoen

pompoen

pompoen

pompoen

pompoen

Kijk nou hoe lief!

pompoen

pompoen

pompoen

Ik kocht uiteindelijk dit jaar zelf gewoon wat leuke pompoenen voor bij de deur. In het herfst artikel zag je ze voor mijn voordeur liggen. De kaboutertjes die er bij staat komen er ook vandaan, maar zijn al van een tijd geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *