Trouwen, Het is vandaag 2 jaar geleden dat wij zijn getrouwd

6-10-16, twee jaar geleden, de datum dat Werner en ik man en vrouw zijn geworden. Terwijl wij dit weekend heerlijk genieten van een weekend samen met ons gezin deel ik hier een stukje over de dag dat wij gingen trouwen.

Ik deelde al eerder een artikel over de dag dat wij gingen trouwen, Maar vandaag wil ik er wat meer over vertellen.

Werner en ik zijn alle twee niet echt romantisch. Ik vind het nog wel leuk om af en toe een bosje bloemen te krijgen maar ik weet dat ik van Werner weinig kan verwachten op dat gebied.  Trouwen was voor ons beide op dat moment ook vooral iets praktisch. Ik was zwanger van Lennox en we wilde dingen goed geregd hebben als Lennox er eenmaal was. Trouwen was daarvoor de makkelijkste oplossing.

Geen mooi aanzoek, geen hopeloze romantische aandenkens, gewoon een gezamenlijke beslissing aan de eettafel: ‘ We gaan trouwen’. Ik ben nooit iemand geweest die als jong meisje al wegdroomde over een mega bruiloft en een mooie jurk. Ik wilde altijd wel met Werner trouwen. Vooral om hem mijn man te kunnen noemen. Maar wij vonden het zonde om er zo veel geld aan uit te geven. Want… bruiloften zijn duur, heel duur!

Uiteindelijk was het echt een super mooie, gezellige en leuke dag samen met onze familie. Natuurlijk had ik wel een leuk jurkje gekocht, Werner een mooi pak, waren er bloemen en mooie ringen. We hebben een ceremonie in het stadhuis gehad en na de foto’s zijn ‘s avonds uit eten geweest.

Achteraf vond ik het een heerlijke dag heb ik er super erg van genoten. Maar als ik soms bruiloften van andere zie denk ik wel eens: hadden wij ook maar zo een grote en mooie dag georganiseerd. Maar dan denk ik weer, wij hebben een dag gehad met alleen maar de mensen die wij er het liefst bij wilde hebben. Het was een heerlijke dag en ook precies zoals wij zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *