Weekoverzicht #1: lennox is dol op Koos konijn en we bakken ook koekjes!

Ik vind het zelf altijd zo leuk om bij andere naar week overzichten te kijken dat ik ook een weekoverzicht van mijn week wilde delen. Het begin van mijn week bestond gewoon uit werken. Ik maak dan weinig fotos en al helemaal geen boeiende. Het einde van de week was ik gezellig samen met Lennox en we gingen met z’n drieen een weekend weg! Ik heb dat weekend ook maar weinig fotos gemaakt omdat ik gewoon extra aan het genieten was!

Maandag

Op maandag was ik aan het werk en dan zit (of sta, ik heb ook een sta bureau) de hele dag. Ik vind het altijd wel lekker om in mijn pauze even een rondje te wandelen. het was nu ook lekker weer!Ik werk bij Erasmus School of Economics en drink lekker veel theetjes tijdens het werken!

Dinsdag

Dinsdag liep ik in mijn pauze weer een rondje. Een ander rondje dit keer. gelukkig is het ng steeds wel lekker weer en regent het niet! Dinsdag haalde ik ook de sportpas op voor de fitness. Ik moet er weer aan geloven en heb me weer aangemeld bij de fitness. 

Woensdag

ik probeer altijd om van het eten van Lennox wat leuks te maken en nu had ik een eetbare stift gekocht. Het was niet zo een succes. Ik had voor lennox een lekker stampotje gemaakt met witlof en appel, maar hij vond het heel erg vies. Al mijn werk voor niets haha Ik maakte ook de caramel appels, waarvan het recept al online is gekomen! Ze waren ook zo lekker!!

Donderdag

Op donderdag ben ik altijd heel de dag gezellig samen met Lennox. We doen dan vaak wat boodschapjes en hij mag ook altijd even in de auto. Hij vindt dat atijd super leuk! Meestal lopen we ook nog even langs de geitjes want die vindt lennox ook altijd heel erg leuk! Hij geeft ze altijd blaadjes van de grond of kastanjes of eikeltjes.  Naar hijskranen, graafmachines of tractors kijken is ook altijd super leuk! We stoppen altijd even om te kijken.  ’s middags spelen we lekker met de duplo en maken we een kunstwerk voor overgroot opa. Die is maandag namelijk jarig. Ik had hiervoor met tape op een canvas een hartje geplakt. Lennox ging verven en later haalde ik de tape er af. Op die manier bleef er een hartje over. Ik zal er nog wel een artikel over schrijven.  ‘S avonds lekker eten, nijntje pasta. Pasta schelpjes met saus en nijntje courgette. Daarbij nijntje kaas en komkommer. Alles ging op!

Vrijdag

Vrijdagmiddag gingen we naar de Roompot in Mierlo. Lekker een weekendje weg met ons gezin om onze trouwdag te vieren. Ik heb er super erg van genoten. het was zo gezellig dat ik vrij weinig fotos heb gemaakt. Lennox was dol op Koos konijn. hij wilde heel de tijd high Fives geven en met hem kroelen! Vrijdag avond hebben we Lennox lekker op bed gelegd en hebben we zelf gezellig geborreld en een spelletje gespeeld. Het scrabbelen ging alleen enit heel erg goed dus we zijn vroegtijdig gestopt haha. De hapjes waren wel lekker! 

Zaterdag

De dag erna gingen we natuurlijk weer bij Koos op bezoek! Lennox heeft lekker mee gedanst in de kinder disco en nog een keer lekker gekroeld! Verder zijn we die dag wezen winkelen in Duitsland en daar heb ik verder geen fotos van gemaakt. 

Zondag

Op zondag ochtend gingen we samen met Lennox koekjes bakken in de kids club. ik dacht dat hij daar nog veel te klein voor zou zijn, maar hij vond het uiteindelijk heel erg leuk!  Het resultaat van de koekjes!

Verder hebben we die dag lekker gespeeld en gezwommen. We hebben zo intens genoten van dit heelrijke weekend. Echt lekker family time! Het was zo gezellig!

 

 

506 thoughts on “Weekoverzicht #1: lennox is dol op Koos konijn en we bakken ook koekjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *