Lekker verven, een kunstwerk voor opa maken

Gisteren liet ik al een ons weekoverzicht een sneak peak zien van het kunst werk dat Lennox had gemaakt. Mijn opa was afgelopen maandag jarig en ik wilde een leuk cadeautje door lennox laten maken. Ik vind het altijd leuk om iets moois te maken, iets speciaals. Een tekening vind ik zo standaard en die krijgen alle opa’s en oma’s ook al vaak genoeg gewoon zomaar. Daarom gingen wij  een mooi canvas schilderij verven. Kijk mee en laat je inspireren.Ik kocht een tijd geleden al bij Sostrene grene  kleine canvas schilderijtjes. Ook toen met het idee om Lennox daar een keer iets moois mee te laten maken.

Na een snel rondje op Pinterest zag ik een leuk idee. Ik heb het canvas eerst helemaal afgeplakt met tape om er vervolgens een hartje uit te snijden en daar het tape weer weg te halen.

Toen kon Lennox lekker gaan verven. Kijk op mijn instastories om te zien hoe leuk hij dat vond. Lennox verft altijd netjes met kwastjes, omdat hij niet van vieze vingers houdt. Haha. Als hij per ongeluk op de tafel verft of het komt op zijn vingers dan moet ik het ook meteen schoonmaken!

Toen Lennox klaar was me verven heb ik voorzichtig het tape verwijderd en bleef er een mooi hartje over. Later heb ik Lennox zijn naam met stift op de voorkant geschreven en de datum op de achterkant.

Het resultaat

Ik denk dat opa heel erg blij gaat zijn met dit mooie cadeautje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *