Halloween snackbord (snack platter!)

Ohh my, hoe leuk ziet dit er uit? Tijdens mij rondje Pinterest kwam ik een super leuk halloween ‘snackbord’ tegen. Ik wilde heel graag een keer zoiets maken! Daarom pakte ik op een vrije dag alle spullen erbij en ging aan de slag. Het is inderdaad wel even wat werk, maar veel langer dan een half uurtje ben je er niet mee bezig. Ik vind het zelf super leuk om zulk soort dingen te maken dus kijk mee en laat je inspireren! 

Wat zit er allemaal op dit snackbord?

 • Appels met pindakaas mondjes
 • Mini pizza’s met olijf spinnen
 • gevulde ‘pompoen’ eieren
 • Jalepeno mummy’s
 • Mango met rauwe ham
 • Plakjes salami
 • Pompoensoep
 • Gesmashde avocado
 • Spookjes chips

 Recepten

 • Appels met pindakaas mondjes
  • Snij 1 groene appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snij uit elke appel een driehoek voor eht mondje. Vul dit met een lepeltje pindakaas. daarna duw je wat pijnboompitten in de pindakaas als tanden. Als laatste plak je oogjes met pindakaas vast op de appel.
 • Mini pizza’s met olijf spinnen
  • Duw uit een rol vers pizza deeg een aantal rondjes. beleg ze met wat tomatensaus en gerapste kaas. Bak ze af in de oven voor ongeveer 10 minuten. . Snij wat olijven in de vorm van spinnen en leg die op de afgekolede pizzas.
 • Gevulde ‘pompoen’ eieren
  • Kook eieren hard in ongeveer 8 minuten.  Haal het eigeel er uit en meng dit met 1 eetlepen maypnaise. Voeg wat oranje (rood en geel) kleurstof toe. vul het eiwit met het mengsel en strooi er een snufje paprika poeder op. Als laatste steekje er een heel klein stukje bieslook in als stengel.
 • Jalepeno mummy’s
  • Snij wat jalepenos dwars doormidden. Vul ze met een lepel roomkaas. Snij croissant deeg uit een blikje in kleine, dunne reepjes en leg die vervolgens op de pepers. Bak ze voor 10 minuten in een oven van 180 graden. Leg er daarna snoep oogjes op. 
 • Mango met rauwe ham
  • Snij de mango in dunne repen en winkel er rauwe ham omheen. 
 • Plakjes salami
  • Mooi opgerold 
 •  Pompoensoep
  • Had ik nog liggen en gedecoreerd met een spookjes chipje
 • Gesmashde avocado
  • 1 avocado fijngeprakt
 • Spookjes chips

18 thoughts on “Halloween snackbord (snack platter!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *