koffertje, Ik ben weer creatief geweest!

Als je mij al langer volgt, via mijn blog of op mijn Instagram dan weet je dat ik best creatief ben. Ik vind het leuk om leuke dingen van het eten van Lennox te maken en ik vind het ook super leuk om bijvoorbeeld T-shirtjes voor Lennox zelf te maken. Een tijdje terug zijn wij naar de Beekse Bergen geweest en vond het super leuk om een koffertje te maken en wilde deze graag met jullie delen.

Dat creatieve heb ik van mijn moeder. Mijn moeder maakt de leukste dingen! Neem eens een kijkje op haar Instagram. Veel dingen verkoopt ze ook en je kan altijd een berichtje sturen om iets aan te vragen!

Hoe maak ik dit?

Hoe ik al die T-shirtjes en stickers maak? Ik heb zelf een apparaat: een silhouette. Daarmee kan ik van alles uitsnijden van stickers, tot strijk spullen, van naambadges tot labels. Heel veel kan er mee. Zelf heb ik ook nog een pers staan om de T-shirts mee te drukken en dat maakt het dat ik allemaal leuke dingen kan maken!

De koffertjes voorde Beekse bergen maakte ik op verzoek van mijn schoonmoeder. Ze wilde graag een verrasingskoffertje geven, dus ik ging aan de slag. De koffertjes kocht ik bij Sostrene grene in Rotterdam. Zo een leuke winkel! Echt een aanrader! Ze hebben er echt van alles. Van huishoud spullen tot decoratie, leuke kinderdingen en snoepgoed. Mocht je een keer in de buurt zijn dan raad ik echt aan om eens langs te gaan!De stickers heb ik allemaal in een bijbehorend programma gemaakt en op het koffertje geplakt. Het was flink veel werk omdat iedere kleur apart uitgeprint moet worden. Daarnaast moeten ze allemaal over elkaar geplakt worden om mooi aan te sluiten. Ik vond ze uiteindelijk zo leuk en ben ook super blij met het resultaat. Ik was er zelfs wel een beetje trots op!

Vinden jullie dit koffertje ook zo leuk?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *