Gratis Valentijn printables

Voor je gevoel heb je de oliebollen net achter de kiezen, maar nog even en het is alweer Valentijn! Zelf vind ik dat Valentijnscadeaus niet zo over de top hoeven te zijn. We hebben per slot van rekening net alle feestdagen achter de rug!

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

Met Werner, mijn man, doen we eigenlijk samen niet echt aan Valentijnsdag. Maar nu ik kinderen heb vind ik het toch leuk om even extra stil te staan bij alle liefde die ik voor hen voel. En hoe kan dat nou beter dan op Valentijnsdag?

Bij ons is het traditie dat ze ieder jaar een tasje krijgen met wat kleine cadeautjes er in. En onze vrienden en familie krijgen een Valentijnskaart en zelfgebakken koekjes! Maar hoe leuk is het ook om kleine zelfgemaakte cadeautjes te geven?

Daarvoor heb ik deze Valentijn Printables ontworpen!

Valentijn tegoedbonnen

Valentijns tegoedbon

Ik ontwierp zelf een basis tegoedbon deze kun je vervolgens helemaal naar eigen wens aanpassen en op de bon schrijven waar hij voor is!

Ik heb een Valentijns versie gemaakt en een neutrale versie, zodat je hem ook nog voor andere gelegenheden kan gebruiken! Zo is de bon helemaal uniek en persoonlijk.

Je kan de tegoedbonnen hier downloaden

Valentijns spelletjes, boter, kaas & Eieren

Valentijn spelltjes

Op zoek naar een persoonlijk Valentijnsdag cadeau? Dan is zijn deze leuke spelletjes misschien wel iets voor jou.

Knip ze uit, stop ze in een zakje met twee kleuren snoepjes er in en deel ze uit aan je Valentijn! Wat leuks om te spelen en wat lekkers om te snoepen!

Je kan de spelletjes hier downloaden

Valentijn lucifer doosjes

Valentijn lucifer doosjes

Deze kaartjes passen precies op lucifer doosjes. Knip ze uit, plak ze op een lucifer doosje, leuke (massage) kaars er bij en deel ze uit aan je Valentijn! 

Je kan de lucifer doosjes hier downloaden

Valentijn doosjes

Valentijn doosjes

In deze doosjes kun je alles stoppen wat je maar wilt! Koekjes, chocolaatjes, kleine cadeautjes…

Knip ze uit, stop er in wat je leuk vind en deel ze uit aan je Valentijn! 

Je kan de doosjes hier downloaden

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *