Canvas beschilderen, leuk Valentijns idee

Ik deelde al eerder leuke knutsel ideeën voor Valentijn, zoals de leuke hartjes krans. Een jaar geleden heeft Lennox ook al een keer iets leuks geknutseld voor Valentijn, een mooi canvas en ik dacht die kan ik jullie ook nog wel eens laten zien. Dit is een hele leuke knutsel als je iemand een klein, persoonlijk cadeautje wilt geven. Leuk voor Valentijn, maar natuurlijk ook voor een verjaardag, bedankje of zomaar!

Ik vind het altijd leuk om iets moois te maken, iets speciaals. Een tekening vind ik zo standaard en die krijgen alle opa’s en oma’s ook al vaak genoeg gewoon zomaar. Daarom gingen wij  een mooi canvas schilderij verven. Het is een knutsel die makkelijk door peuters en kleuters gemaakt kan worden.

Ik hou van canvassen om te maken, super makkelijk en je er ook super creatief mee worden. Kleine kinderen, grote kinderen, maar ook volwassenen kunnen er de leukste dingen mee maken! EN soms heb je niet eens een kwast nodig! Je handen kunnen vaak ook al het werk doen! Lennox verft altijd netjes met kwastjes, omdat hij niet van vieze vingers houdt. Haha. Als hij per ongeluk op de tafel verft of het komt op zijn vingers dan moet ik het ook meteen schoonmaken!

Canvas schilderen

Wat heb je nodig om zo’n leuk hartjes canvas te maken?

Zelf cadeaus knutselen met kinderen

Hoek doe je het?

  • Begin met je hele canvas vol te plakken met de tape.
  • Vervolgens snijd je daar een hartje uit en verwijderd je daar de tape. Pas dus op dat je alleen de tape snijdt en dus niet door op je canvas.
  • Laat je kind nu zijn werk doen. Met een kwast of met vingers. Daar kan je vrij in zijn.
  • Als je kind klaar is kan je voorzichtig de rest van de tape ook verwijderen. Op die manier blijft er een leuk geverfd hartje over!
  • Later kan je eventueel nog naam en datum er op schrijven.
Canvas schilderen DIY cadeau
Canvas schilderen DIY cadeau

Ik weet zeker dat degene die dit cadeautje ontvangt er heel blij mee zal zijn!

Tips:

  • Wil je geen hartje? Dan kan je natuurlijk elke andere gewenste vorm kiezen
  • Je kan er ook voor kiezen om het andersom te doen. Dus het hartje van tape te laten zitten. Dan krijg je net weer een andere, leuk resultaat.

Producten die ik gebruik

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Wil je dit artikel niet vergeten? of het later nog een keer opzoeken? Bewaar het dan door bovenstaande foto te Pinnen op Pinterest! Wil je al mijn artikelen als eerst zien? Volg mij dan ook op Pinterest!

*Sommige productlinks in dit bericht zijn affiliate links. Ik heb dit gedaan zodat jij makkelijk kan vinden waar ik het over heb. Als jij iets koopt via deze link krijg ik een percentage van de opbrengst, of ik krijg een vergoeding voor ieder klik op de link. Dit kost jou verder niets extra’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *