leuke Valentijns baksels van andere bloggers

Ik deelde met jullie al de leukste receptjes om te maken voor Valentijn! Een super lekkere slof, een leuke boterham en een mega boterkoek! Maar ik dacht het is ook wel eens leuk om de baksels van andere te delen! Dus bij deze wat leuke Valentijns baksels van andere bloggers!

Annabella maakte deze super mooie Valentijn cupcakes gevuld met Nutella. Een super makkelijke valentijn cupcakes met een diepe chocolade smaak! Chocolade cupcakes gevuld met Nutella, getopt met chocolade botercrème en hartjes sprinkles. Hoe lekekr klinkt dat? Dat kan alleen maar goed zijn!

Annemarie maakte een Valentijns tulbandcakeje, Met heerlijke framboosjes en een decoratie van witte chocolade en hartjes. Deze zien er ook zo schattig uit!

Joyce deelde op haar blog kitchenom ook verschillende leuke en lekkere valentijns baksels. Waaronder deze mooie pannenkoeken. Ook nog gezond door de toevoeging van rode bietjes 😉

Joyce maakte ook deze leuke oreo lolly’s, leuk voor valentijn, maar ook heel leuk om te trakteren, bijvoorbeeld met mijn leuke printables erbij!

Bij ElsaRblog maakte ze een hele mooie no bake taart in de vorm van een hart! Het is gemaakt met een bodem van Bastogne cookies, gecondenseerde melk, Griekse yoghurt en een lekkere vruchtensaus voor erboven op.

Mama Duizendpoot maakte verschillende leuke en lekkere dingen voor Valentijn! Ze laat zien hoe je een gekookt eitje in hartjes vorm kan maken. Maar ook hoe leuk je een eetbare boodschap kan maken, voor bijvoorbeeld de lunchtrommel van je kind!

En ook maakte Mama Duizendpoot deze super mooie appeltaartjes in de vorm van roosjes.

Hanneke van Culinea deelde deze super mooie pindarotsjes van ruby chocolade. Met slechts twee ingrediënten creëer jij een heerlijke zoete versnapering voor je lief. Is hij/zij gek op chocolade en pinda’s, dan moet je dit beslist maken. Deze combinatie van Ruby chocolade met het zoute van de pinda’s is te lekker. 

Hopelijk hebben jullie weer veel inspiratie opgedaan voor komende Valentijnsdag!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

113 thoughts on “leuke Valentijns baksels van andere bloggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *