Ultieme, fudgy, snicker brownies!

Als er snickers in de titel van een brownie staat dan weet je we dat het geen gewone brownies gaan zijn.Ik maakte deze brownies voor mijn verjaardag en ohh, dit waren echt super lekkere brownies! Ik presenteer jullie: Ultieme, fudgy, snicker brownies!

Swirls van zachte pindakaas en caramel, met extra zout, melk chocolade en pinda’s op de top, what’s not to like?

Maar! Dat is niet alles!

Deze decadente snicker brownies hebben ook nog kleine stukjes snicker verstopt in het midden! Dit zijn echt serieuze ‘sinner’ brownies!

Ik heb zelfs deze brownies al een keer gemaakt ‘op zich zelf’. Dus zonder de pindakaas, nootjes en karamel (onder al de fancy dingen) en zelfs toen waren ze superlekker! Ik ga nooit meer een ander brownies recept gebruiken dan deze!

Daarnaast heb je geen moeilijke ingrediënten nodig, heb je vast alles al in huis en duurt het ook zeker niet lang om te maken! Dus let op: hier komt het recept!

Ultieme fudgy snicker brownies

Benodigdheden

Voor de brownies:

  • 75 gram cacao poeder
  • ½ theelepel bakpoeder150 gram gesmolten boter (verdeel in 75 en 75 gram)
  • 118 gram kokend water  
  • 400 gram suiker
  • 2 eieren
  • 1 theelepel vanille extract
  • snufje zout
  • 180 gram bloem
  • 5 snicker in kleine stukjes gesneden

Voor de snickers laag

  • 80 gram pindakaas
  • 80 gram karamelsaus
  • 55 gram chocolate chips
  • 50 gram gezouten pinda’s
  • Optioneel: Grof zeezout

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden, vet een bakblik in, bekleed deze met bakpapier en zet deze aan de kant.
  2. In een grote kom mix je de cacao en bakpoeder samen met een garde. Voeg 75 gram van de gesmolten boter toe en mix totdat het glad is.
  3. Voeg het kokende water toe en mix weer goed.
  4. Mix de suiker, eieren en de rest van de boter erdoor tot het goed glad is.
  5. Voeg daar de vanille en het zout aan toe.
  6. Voeg de bloem en de stukjes snicker eraan toe en roer tot het net goed gemengd is.
  7. Giet het mengsel in de bakvorm.
  • Doe de pindakaas even in de magnetron om wat vloeibaarder te maken. Schenk dit met een swirl over je brownie. Doe hetzelfde met de karamel.
  • Pak een mes of een sateprikker en swirl door de brownies heen zodat er een mooi patroon ontstaat van de pindakaas en de karamel.
  • Sprinkle daarna de pinda’s, chocolate chips en het zout er overheen.
  • Bak voor ongeveer 40 minuten en laat het daarna goed afkoelen. Ik vond ze persoonlijk de volgende dag nog lekkerder!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *