Corona proof paw patrol kinder verjaardag

Het is alweer heel lang geleden dat Lennox jarig was, dat was alweer in februari, maar ik wilde nog heel graag delen hoe wij zijn verjaardag ( op een corona proof) manier gevierd hebben!

Na lang nadenken hadden wij besloten om niet iedereen bij ons thuis langs te laten komen, maar wij zouden er een auto feestje van maken en bij iedereen langs rijden zodat lennox kon trakteren.

Op zaterdag deden we het deel Den Haag en op zondag deden we omgeving Dordrecht. de hele vrijdag heb ik in de keuken gestaan om cakejes te bakken. Ik heb heel lang nagedacht wat nou makkelijk was om te trakteren. Koekjes, een taart? Maar ik kwam toch bij Cupcakes terecht!

Ik maakte 3 varianten, aardbei, chocolade en vanille. Ik bestelde allerlei leuke dingen om de cakejes mee te versieren en omdat alles in Paw Patrol thema was heb ik de cakejes ook zo versierd!

Om de cupcakes makkelijk mee te nemen bestelde ik doze in kraft stijl. Ik vind dit er zelf heel mooi uit zien, mooier dan de standaard witte!

Natuurlijk maakte ik ook een mooie feestmuts voor Lennox en zorgen ik voor een mooi versierde tafel! De ochtend van zijn feestje kwam hij beneden en toen hij de tafel zag glunderde hij van oor tot oor! Hij was zo blij en trots op alles wat hij zag! Heerlijk!

Ik meot heel eerlijk zeggen dat ik ook wel echt heel erg blij was met hoe de tafel er uit eindelijk uit zag! Het zag er naar mijn idee echt eprfect uit en helemaal in stijl! De spullen shopte ik veelal bij bol omdat je niet even makkelijk naar de winkels kon natuurlijk!

Ik zal hier onder even wat dingen linken:

Na het ontbijt zijn we in de auto gestapt en zijn we bij iedere langs gereden en dat was zo leuk! Lennox liet overal vol trots zijn muts zien en bij iedereen deelde hij taartjes uit! Sommige mensen hadden zelfs leuk voor hem versierd en overal lag er een cadeautje klaar! Echt zo ongeloofelijk leuk!

lennox heeft genoten van deze dagen en van zijn verjaardag! niet zoals we het normaal zouden doen, maar als nog een super leuke dag, misschien zelfs nog wel leuker dan een traditionele verjaardag!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Wil je dit artikel niet vergeten? of het later nog een keer opzoeken? Bewaar het dan door bovenstaande foto te Pinnen op Pinterest! Wil je al mijn artikelen als eerst zien? Volg mij dan ook op Pinterest!

*Sommige productlinks in dit bericht zijn affiliate links. Ik heb dit gedaan zodat jij makkelijk kan vinden waar ik het over heb. Als jij iets koopt via deze link krijg ik een percentage van de opbrengst, of ik krijg een vergoeding voor ieder klik op de link. Dit kost jou verder niets extra’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *