Een nieuwe zomergarderobe voor de kinderen

De zomer komt er weer aan en dat betekent: Nieuwe kleren voor de kinderen! Kinderen groeien zo snel dat ze, bijna iedere seizoen weer nieuwe kleding nodig hebben. Ik ben onlangs begonnen om weer eens te inventariseren wat de kinderen nodig hebben voor de zomer.

Lennox en Harlow zijn precies in een ander seizoen geboren wat het vaak lastig maakt met doorschuiven van kleding nu Harlow nog zo klein is. Ze groeien zo snel als ze jong zijn dat Lennox het meeste ook maar 1 seizoen heeft aangehad. Zo heb ik nu ‘oude’ kleding van Lennox voor Harlow maar dat zijn precies dikke truien voor de zomer en korte broeken voor de winter!

Ik vind dat natuurlijk helemaal niet erg want ik kan nu weer opzoek gaan naar leuke nieuwe zomerkleding! Ik koop vaak aan het begin van het seizoen een hele bulk met kleding waar ze dan het hele seizoen mee kunnen doen! Tegenwoordig vind ik het zo leuk om Lennox en Harlow dezelfde kleding aan te doen. Al is dat wel even zoeken waar ik dat kan scoren. Lennox heeft nu namelijk maat 110 en Harlow 74. Dat zijn vaak maten die niet hetzelfde worden verkocht.

Dit pak vind ik bijvoorbeeld voor de zomer echt heel erg leuk! En dit wordt ook in alle twee hun maten verkocht! Zo leuk!

Ik hou zelf wel van stoere kleren met weinig poespas, een klein printje en ik ben ok dol op leuke blousjes. Wat voor een smaak hebben jullie voor jullie kinderen?

Ik vind een nieuwe zomerjas ook altijd wel een dingetje. Hij moet stoer zijn, niet te saai maar ook weer niet met een te aanwezige print er op. Verder ben ik niet veel eisend haha. Wat het tegenwoordig nog moeilijker maakt, is dat Lennox er ook wat over te zeggen heeft natuurlijk! Gelukkig is Lennox al snel tevreden als zijn broertje hetzelfde aanheeft! Dus dat komt mooi uit! Deze like flo jas is bijvoorbeeld voor hun beide te koop en voldoet aan alle eisen. Stoer, niet te opzichtig maar ook niet saai! Ik vind hem zelf erg leuk!

Ik ben wel heel benieuwd hoe jullie dat doen? Kopen jullie in 1x een hele bulk waar ze dan het hele seizoen mee doen? Of iedere keer weer iets?

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *