Kroontjes voor Koningsdag knutselen – gratis sjabloon

Het is al bijna weer koningsdag! Natuurlijk gaan wij ook daarvoor allemaal leuke dingen doen en maken!

Van de week hebben wij deze kroontje geknutseld. Ze zijn makkelijk te maken en heel divers te gebruiken! Lijm ze aan een touwtje en je hebt een leuke slinger, strooi ze rond als confetti of lijm ze aan een knijper en pin ze ergens aan vast! Je kan er mee doen wat je wilt!

Print het sjabloon hier onder uit en trek het over op gekleurd papier. Oranje, rood, wit en blauw! Plak de kleine stipjes op de kroon en je koningsdag kroontjes zijn klaar! Super simpel!

Wij zijn zelf nog met knijpers en het lijmpistool aan de gang gegaan. Daarna heb ik de kroontjes in mijn ‘paastakken’ gehangen! Klaar was de koningsboom!

Het gratis sjabloon

Om het gratis sjabloon te krijgen druk je hieronder op het plaatje, die stuurt je naar pinterest en vanaf daar kan je linker muisknop en dan: Afbeelding opslaan als. Dan staat het sjabloon op je computer!

Wil je dit artikel niet vergeten? of het later nog een keer opzoeken? Bewaar het dan door bovenstaande foto te Pinnen op Pinterest! Wil je al mijn artikelen als eerst zien? Volg mij dan ook op Pinterest!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *