Kruidige oranje mocktail

Koningsdag zal, net als vorig jaar, weer een thuisblijf feestje worden. Dat betekend natuurlijk neit dat het minder gezellig wordt! Speciaal voor koningsdag, (of het WK natuurlijk) heb ik een recept voor een heerlijke oranje Mocktail. Een cocktail zonder alcohol.

Het is een heerlijke kruidig mocktail. Ik vond hem zelf lekker voor als het super lekker weer is, maar ook als het weer iets minder is, is dit een heerlijk drankje voor een lekker feestje!

Dit is echt mijn lieveling drankje!

Wat heb je nodig:

  • half glas ijsblokjes aangevuld met ginger ale ( kan je van @royalclubnl kopen)
  • 2 schijfje sinaasappel 
  • 4 kruidnagels
  • 1 kaneelstokjes 
  • 1 steranijs

In de schijfjes sinaasappel duw je de kruidnagels, dat doe je samen met alle andere ingrediënten in een glas en spullen maar!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Wil je dit artikel niet vergeten? of het later nog een keer opzoeken? Bewaar het dan door bovenstaande foto te Pinnen op Pinterest! Wil je al mijn artikelen als eerst zien? Volg mij dan ook op Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *