Winactie: Win een Sophie de giraffe stapeltoren!

Harlow wordt bijna 1 en dat gaan wij vieren! Speciaal daarom heb ik een leuke winactie op touw gezet. Je kan kans maken op deze super leuke, grote speeltoren van Sophie de Giraffe!

Nog maar een maand en dan wordt hij alweer 1! Het is cliche, maar de tijd gaat inderdaad zo snel! Ik kan me echt niet voorstellen dat het alweer een jaar geleden is, dat hij was geboren!

Hij past zo perfect bij ons gezin, hij is lief, rustig en altijd aan het lachen. En wat lijkt hij toch ongelofelijk veel op zijn broer. Je merkt wel dat hij nu steeds meer zijn eigen karakter gaat krijgen en dat is toch net wat anders dan dat van Lennox!

Harlow neemt heel veel dingen van Lennox over, gooien, gillen, boeven. Hij weet zelf al dat hij dingen doet die niet mogen, een echt ondeugd!

Winactie

Maar de winactie…. Om te vieren dat Harlow over een maand al 1 wordt mag ik jullie alvast een leuk cadeau geven! Je maakt nu kans op deze mooi, grote speeltoren van Sophie de giraffe. Die, heel toepasselijk, bij Kleine Giraffe vandaan komt.

Deze leuke toren is een 3-in-1 musthave en bevat van alles om te ontdekken!

De toren heeft 5 te stapelen stukken, van groot naar klein, waardoor baby zijn fijne motoriek en behendigheid kan ontwikkelen.

Het plaatje van Sophie de giraf op de verschillende stukken maakt deze toren perfect om ook als puzzel te gebruiken. Baby zal veel plezier beleven aan het bouwen van Sophie de giraf (hoofd, nek, benen).

De toren kan ook als balspel worden gebruikt. Zet de 2 ballen op de top van de toren en laat deze ervanaf glijden! 

Wat moet je doen om kans te maken op deze reuze, stapeltoren?

Laat hier onder een reactie achter dat je graag mee wilt doen! Ik trek op volgende week zondag de winnaar!

Op mijn Instagram maak je ook kans. Dus wil je dubbel kans maken? Check dan even mij Instagram!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

7 thoughts on “Winactie: Win een Sophie de giraffe stapeltoren!

 1. Jaaa! Super leuk! Mijn neefje Pasi van 1 is ook gek op bouwen en half Keniaans! Hoe gaaf is het dan dat hij een giraf kan bouwen. Dit zou echt super leuk zijn, haha, dan is hij thuis toch nog een beetje op Safari!

  1. Oeh ja leuk voor mijn dochtertje die ook in juni 1 wordt🥳! (mijn zoontje van bijna 3 vind ‘m trouwens ook erg mooi 😅).

 2. Alvast gefeliciteerd!!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Benjamin van 13 maanden 🙂 die is dol op stapelen & ballen! Dus dat komt mooi uit.

  1. Super leuk!

   De tijd gaat inderdaad zo snel, hè!
   Wij verwachten ons tweede kindje in november dit jaar, dus dit zou het eerste nieuwe speeltje zijn! 😍🍀🤞🏼🦒

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *