Taakjes kaart

Eindelijk heb ik de tijd gevonden om hem met jullie te delen! De taakjes kaart van Lennox. Wij gebruiken deze om Lennox op een positieve manier mee te belonen.

Ik heb wat taakjes bedacht die lennox uit kan voeren om ‘centjes’ mee te verdienen. Wij hebben er taakjes op staan waarvan ik vind die Lennox zelf goed kan uitvoeren. Zijn eigen jas ophangen, helpen met de tafel afruimen, zichzelf aankleden, enz. Zo kunnen er natuurlijk steeds meer dingen bij komen.

Ik wilde de kaart graag met jullie delen. Er zijn twee varianten. 1 waarvan je alle taakjes nog zelf kan invullen en 1 waar ‘onze’ taakjes opstaan.

Wij hebben hem zelf gelamineerd en tekenen de taakjes met een whiteboard marker af. Dan kunnen we hem iedere week opnieuw gebruiken.

Als beloning krijgt Lennox van ons voor ieder kruisje een ‘centje’ ik heb er speciaal voor gekozen om niet voor echt geld te gaan, omdat ik het te veel zou vinden als hij de hele week al zijn kruisjes had verdiend. Al is dat eigenlijk nog nooit gebeurd haha.

Ik heb heel erg lang gezocht naar iets wat ik kon gebruiken. Eerst wilde ik tickets gebruiken, maar die kon ik nergens vinden en toen, na lang zoeken, vond ik eindelijk iets om als muntjes te gebruiken.

Op Ali Express vond ik deze ringen, eigenlijk bedoeld om een soort van ringband mee te maken, maar perfect voor dit doel!

En Natuurlijk toen ik ze binnen had vond ik ook nog de tickets. Die vond ik bij een partywinkel. Helaas niet online.

Natuurlijk kan je dit helemaal inrichten hoe je het zelf wil!

Klik hier om de taakjes kaart te downloaden!

Op de taakjeskaart staan pictorgrammen vand e dagen van de week. Wat het helemaal leuk maakt, is er een slinger bij te maken waar je kind kan zien welke dag het is. Deze kan je ook gratis bij mij downloaden!

Klik hier om de slinger te downloaden.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Wil je dit artikel niet vergeten? of het later nog een keer opzoeken? Bewaar het dan door bovenstaande foto te Pinnen op Pinterest! Wil je al mijn artikelen als eerst zien? Volg mij dan ook op Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *