Tijdschrift van Bobo

Toen Lennox in februari op de basisschool startte kreeg hij een leuk welkomstpakketje. Een fles van school, informatie over school fruit en een leuk tijdschrift: de Bobo!

Lennox was al bekend met de Bobo en keek ook wel eens de filmpjes, maar het tijdschrift had hij nog nooit gelezen.

Bobo is al 50 jaar hét tijdschrift voor kleuters. Door middel van leuke en leerzame opdrachten en puzzels leren kinderen spelenderwijs de basis van letters, woorden, getallen, vormen en kleuren. Ook staan in Bobo leuke voorleesverhalen en ontdekt je kind van alles over dieren.

De hele middag is lennox in de weer geweest met het tijdschrift. Spelletjes spelen, verhaaltjes lezen en toen het helemaal uit was hebben we ook nog de ‘vlogs’ van Bobo gekeken. Het was echt heel erg leuk en het speelt ook goed in op de huidige tijd!

Verder heeft Bobo een website vol met leerzame spelletjes en werkbladen, een YouTube kanaal met heel veel leuke Bobo video’s en een Spotify playlist met Bobo voorleesverhalen. Bobo sluit aan bij wat kinderen van 4 jaar en 5 jaar leren in groep 1 en groep 2.

Op dit moment is er een leuke actie! Je krijgt nu een jaarabonnement voor 42,50 i.p.v. 59 en daarbij krijg je ook nog eens een luxe strandlaken cadeau!

Hoe leuk is dat voor de zomer, voor je kleintje? Meer informatie vind je hier. Let op! De actie duurt tot 20 juni!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *