Food and Wood borrelbox

Jullie weten dat ik dol ben op borrelplanken! Ik deel ze vaak met jullie. Heerlijk lekker snacken, ik vind borrelplanken sowieso erg gezellig! đŸ„°
Dus hoe leuk is het dat ik de borrelplank van foodandwood.nl mocht uittesten!

Foodandwood.nl levert gekoelde en ongekoelde borrelboxen en voorzien in borrelplankcatering op maat. Vorig jaar zijn ze als beste getest door het Algemeen Dagblad met een 9.3!

Dit was de forza borrelbox en wauw!! đŸ„° wat een heerlijke borrelbox was dat! Super voor vaderdag! We konden er met zijn 6en heerlijk van eten! We genoten onderandere van: heerlijke kaasjes, vleeswaren, nootjes, crackers, dipjes en ook nog heerlijke warme hapjes!

Ik vind het echt een uitkomst zo’n een box! Je hoeft niet meer alles zelf uit te zoeken in de winkel, maar echt alles zit erbij! Je kan zelfs voor wijn of bier erbij kiezen! Ideaal, alles in een! Het was echt genieten! Mocht je een feestje hebben dan is dit echt een aanrader!!

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @milouhofmeester  te taggen en #milouhofmeester te vermelden. Dan zie ik je berichtje ook dat vind ik super leuk en dan kan ik het reposten!
Wil je meer zien van mij en mijn gezin? Volg me dan via Instagram! Hier deel ik veel leuke tips en vlog ik dagelijks over het leven van mijn gezin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *